ILSC Sydney school (Adults) (English)

ILSC Education Group

ILSC Education Group

I hjärtat av Australiens kulturhuvudstad, erbjuder vår partnerskola dig dynamiska lektioner i engelska, under ledning av erfarna lärare. Det moderna kurscentret har 12 ljus klassrum och ligger på bara några steg från järnvägsstationen Southern Cross. Omgiven av kaféer, restauranger och affärer, ger dig skolan en känsla för Melbournes pulserande liv! Du har tillgång till studentlounge, kök, cafeteria, bibliotek och datorsal. Skolan utmärker sig för sin avslappade livsstil och sitt utbud av tillvalskurser. Du har även möjlighet att helt gratis vara med i skolans Job Club eller att delta i mötena som kallas _Free Morning News Club_, där du kan utbyta tankar om aktuella frågor med de andra deltagarna som kommer från hela världen.

Pluspunkter

Watch Language school ILSC, Melbourne on YouTube.
 
ILSC Education Group
Watch Language school ILSC, Melbourne on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Stad med en mångfald av kulturer och sevärdheter
  • Tematiska tillvalskurser
  • Job Club för tillträde till arbetsaktiviteter
  • Fantastiska fritidsmöjligheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
ACPET
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Colombia
      Japan
      Sydkorea
      Brasilien
      Spanien
      Thailand
      Turkiet
      Italien
      Frankrike
      Taiwan
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Grip det unika tillfället att dela vardagen med en lokal familj! Med detta val får du utan tvekan ett mervärde: total fördjupning i språket och i Melbournebornas livsstil. Familjerna bor på 30 till 40 minuter med kollektivtrafik från skolan och du har eget rum med halvpension. Melbournes kulturella mångfald återspeglas också i de olika värdfamiljernas ursprung. Du kommer att uppskatta öppenheten och det spännande utbytet med dina värdar!

För kortare vistelser än fyra veckor, måste bokning av värdfamilj ha samma längd som studierna.

Residens Iglu Melbourne City (från 18 år, minimum: enkelrum 2 veckor / studio 4 veckor)

ESL Languages Iglu Melbourne City residence ILSC Melbourne

Boendet erbjuder enkelrum, alla med eget badrum och bara en 18 minuters promenad från universitetscampus. Det finns totalt sex enkelrum per delad lägenhet, vart och ett möblerat med ett studiebord, stor enkelsäng med förvaringslåda, garderob och luftkonditionering/uppvärmning. Sängkläder och handdukar tillhandahålls utan extra kostnad. Lägenheterna har också ett delat kök och lounge. Wi-Fi är tillgängligt i hela fastigheten. Tvättmaskiner finns tillgängliga med en extra kostnad, men städtjänster tillhandahålls inte. Boendet erbjuder gratis frukost på vardagar under universitetsterminerna. Andra bekvämligheter inkluderar ett gym, studierum, studentlounge med stor TV, bordtennis, biljardbord och en grillplats utomhus.

Residens Iglu South Yarra (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL Languages Iglu South Yarra residence ILSC Melbourne

Detta studentboende tillhandahåller enkelrum med eget badrum för varje student. Paket med sängkläder och handdukar ingår för att underlätta övergången till universitetslivet. Rummen är utrustade med ett studiebord, en stor enkelsäng med förvaringslåda, en garderob, samt luftkonditionering/uppvärmning. Det finns ett gemensamt kök och olika loungeområden. De delade tvättmöjligheterna är tillgängliga mot en avgift. Lägenhetskomplexet har också ett gym, studierum, en studentlounge med en stor TV, bordtennis, ett biljardbord, en grillplats utomhus och en öppen spis. Beläget bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik, är detta studentboende perfekt för dem som letar efter en bekväm plats att bo på under studietiden.

Residens Scape Queensberry (från 18 år, minimum: 2 veckor)

ESL Languages Scape Queensberry residence ILSC Melbourne

Detta boendealternativ erbjuder såväl enkelrum som delat rum, med privat badrum. Sängkläder och handdukar ingår och rummet är möblerat med ett skrivbord, dubbelsäng med förvaringslåda, garderob och luftkonditionering/uppvärmning. Lägenheten innehåller ett gemensamt kök och lounge, med fem enkelrum per lägenhet. Wi-Fi är tillgängligt och det finns en betaltvättstuga. Städning tillhandahålls inte och inga måltider ingår. Fastigheten har också ett gym, studierum, biografrum, studentlounge med en stor TV, bordtennis- och biljardbord, grillplats utomhus och takterrass. Residenset är bekvämt beläget bara en kort 15 minuters spårvagnsresa från campus.

Residens Iglu Flagstaff Gardens (från 18 år, minimum: enkelrum 2 veckor / studio 4 veckor)

ESL Language Iglu Flagstaff Gardens residence ILSC Melbourne

Detta boende är idealiskt för studenter som värdesätter både en social atmosfär och privatliv, tillsammans med bekvämligheten med att bo bara en 15 minuters promenad från skolan. Enkelrummen har ett skrivbord, en enkelsäng med förvaringslåda, en garderob, luftkonditionering/uppvärmning och tillgång till ett gemensamt kök, lounge och badrum i en lägenhet med två sovrum. Sängkläder och badhanddukar tillhandahålls. Wi-Fi är tillgängligt och det finns en betaltvättstuga. Ingen städning tillhandahålls och måltiderna ingår inte. Det finns gott om delade faciliteter som ett gym, studierum, studentlounge, spelrum och en terrass.

Residens, lägenhet, hotell

ESL apartment studio accommodation

Andra boendemöjligheter på residens, i delad eller egen lägenhet, eller på hotell finns också att tillgå.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.