Don Quijote

I hjärtat av Barcelona, i den livliga stadsdelen Eixample, i närheten av La Sagrada Familia och några av stadens bästa affärer, ligger skolan som har 55 rymliga och ljusa klassrum, stora gemensamma utrymmen och ett konferensrum, fördelade på tre våningsplan i en modern byggnad. En stor innegård där du hittar ett antal datorer med internetanslutning, öppnar upp mot skolans magnifika trädgård där du kan koppla av med de andra studenterna under pauserna. Wi-Fi finns tillgängligt i hela byggnaden. Tack vare sitt idealiska läge, 10 minuter från Plaza de España, och den moderna undervisningsutrustningen, är denna skola mycket populär bland studenter från hela världen. 

ESL icon information
Obs!

Tills vidare ges lektionerna på vår partnerskola Enforex Barcelona

Pluspunkter

 
Don Quijote
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge mitt i staden
  • Utmärkta lärare
  • Kombination med andra Don Quijote-skolor
  • Examenscenter för DELE- och SIELE-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Storbritannien
      Tyskland
      Nederländerna
      Brasilien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Med detta alternativ får du möjlighet att lära känna en familj i Barcelona, hur man lever, vilka matvanor man har och på så vis uppleva den lokala gästfriheten. Detta boendealternativ låter dig få ut mesta möjliga av din vistelse i Barcelona. Att tala spanska i en autentiska miljö ger dig en total språklig och kulturell fördjupning medan du njuter av umgänget med dina lokala värdar och praktiserar de färdigheter du inhämtat under lektionerna. Du bor antingen i eget eller i ett tvåbäddsrum med halvpension.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta boendealternativ är mycket populärt i Spanien. Du bor i enkel- eller tvåbäddsrum och delar vardagsrum, det fullt utrustade köket och badrum med de andra internationella studenterna. Varje lägenhet har TV och tvättmaskin. Detta är ett fantastiskt sätt att skaffa vänner från jordens alla hörn.

Studentresidens

ESL Languages student residence Don Quijote Barcelona Spain

Detta bekväma residens ligger på 11 minuters promenad från skolan. Njut av ditt enkel- eller tvåbäddsrum, det stora vardagsrummet/matrummet och studentköket! Det finns även ett kök för personalen där dina måltider tillagas beroende på vilket alternativ du valt: helpension, halvpension eller enbart frukost. Privat badrum finns att tillgå mot en extra kostnad. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, de gemensamma utrymmena städas en gång i veckan och det finns en tvättstuga att nyttja. Tunnelbanan finns så nära att det är verkligt lätt att utforska staden!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.