ESL Spanish Costa Rica playa jaco academia tica

Academia Tica

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Academia Tica

Academia Tica är belägen i ett väldigt lugnt område på Calle Naciones Unidas, även känt som ”de rika och kändas gata” av invånarna. Skolan har ett perfekt läge med butiker, restauranger, apotek och internetcafé i närheten. Efter 10 minuters promenad når du en lång sandstrand. Den nya skolan har, förutom fyra klassrum, ett kök, en stor terrass med tak och en liten swimmingpool. Det finns även en stor trädgård som breder ut sig över 1000 m2. Lärarna har universitetsexamen och har spanska som modersmål. Skolan kan morgon och eftermiddag välkomna upp till 40 elever. Om det är nödvändigt, kan de även organisera grupper och klasser i den närliggande grundskolan. Under högsäsong och utifrån antalet deltagare erbjuder skolan extra klassrum nära huvudbyggnaden.

Pluspunkter

 
Academia Tica
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Badort med livlig och festlig karaktär
  • Minigrupper
  • Vänlig atmosfär

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

Residence - On Campus - Academia Tica, San José Accommodation Gallery 1158 3

Du kommer att bo med en familj från Costa Rica och praktisera spanska dygnet runt, medan du upptäcker den lokala kulturen. Du bor i ett dubbel- eller enkelrum, med halvpension och tvätt en gång i veckan inkluderat. Familjerna bor nära skolan, tillgängligt till fots. Dubbelrum : endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Delade lägenheter

Residence - On Campus - Academia Tica, San José Accommodation Gallery 1158 2

Om du vill ha mer självständighet kan du bo i en delad lägenhet. Lägenheterna är väl utrustade: badrum, utrustat kök, tvättmaskin, TV och sängkläder är inkluderade i lägenheten. Lägenheterna städas en gång i veckan. Du kan stanna i ett dubbel- eller enkelrum och dela din lägenhet med 1 till 2 andra studenter. Dubbelrum : endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Playa Jaco language stay
Andra skolor i området
Playa Jacó
ESL Spanish Costa Rica San Jose Coronado Academia Tica
San José - Coronado
Academia Tica
 
esl spanish mexico guanajuato don quijote hero.jpg
Playa del Carmen
Don Quijote
 
ESL Habla Ya Spanish School
Bocas del Toro
Habla Ya