Alpha-B

Vår språkskola Alpha B i Nice ligger i hjärtat av Rivierans huvudstad, bara några steg från shopping, stranden och gamla stan. Språkskolan ligger i ett nyrenoverat hus från "La Belle Epoque" med 16 moderna klassrum, gratis internet, WiFi-zon och bibliotek. Under rasterna och efter skolan kan du slappna av i trädgården. För att kunna ta emot alla internationella studenter under sommarmånaderna, öppnar språkskolan Alpha B ett andra center med 12 klassrum och samma service alldeles i närheten.

Pluspunkter

Watch Language School Alpha B, Nice on YouTube.
 
Alpha-B
Watch Language School Alpha B, Nice on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Japan
      Storbritannien
      Italien
      Nederländerna
      Tjeckiska Republiken
      USA
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Detta är det idealiska alternativet för att verkligen tränga in i franskt vardagsspråk och liv. Värdfamiljerna är utvalda av Alpha B och bor på 20-30 minuters avstånd med kollektivtrafik från språkskolan. Du bor i eget rum eller delat rum (med en annan student av samma kön och ungefär i samma ålder) och har halvpension. Sängkläder och handdukar finns och familjen hämtar dig på flygplatsen när du kommer.

Residens France Riviera

ESL residential accommodation 2

Under din tid i Nice kan du bo i en välutrustad studio på två minuter från stranden till fots och tio minuter från stadens trevliga centrum med buss. Det finns 52 studios och var och en har en kokvrå med minikylskåp, mikrovågsugn och spis, samt privat badrum, grais Wi-Fi, städservice en gång i veckan (inkluderar byte av sängkläder) och ett skrivbord. Om du vill känna dig lite oberoende under din vistelse på Rivieran, är detta residens det idealiska boendet!

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Här delar du boende med singlar eller par från Nice. Lägenheterna ligger på 20-30 minuters avstånd från skolan. Du bor i eget eller delat rum och delar de gemensamma utrymmena. Du har tillgång till kök och får sängkläder, men tar med egen hadduk.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Nice language stay
Andra skolor i området
Nice
esl french france nice azurlingua hero
Nice
Azurlingua
 
esl french france antibes centre international d antibes hero
Antibes
Centre International d'Antibes
 
esl french france montpellier institut europeen de francais hero
Montpellier
Institut Européen de Français