Alpha-B

Vår språkskola Alpha B i Nice ligger i hjärtat av Rivierans huvudstad, bara några steg från shopping, stranden och gamla stan. Språkskolan ligger i ett nyrenoverat hus från "La Belle Epoque" med 16 moderna klassrum, gratis internet, WiFi-zon och bibliotek. Under rasterna och efter skolan kan du slappna av i trädgården. För att kunna ta emot alla internationella studenter under sommarmånaderna, öppnar språkskolan Alpha B ett andra center med 12 klassrum och samma service alldeles i närheten.

Pluspunkter

Watch Language School Alpha B, Nice on YouTube.
 
Alpha-B
Watch Language School Alpha B, Nice on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
FLE
Logo accreditation FLE ESL Languages
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Japan
      Storbritannien
      Italien
      Nederländerna
      Tjeckiska Republiken
      USA
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Detta är det idealiska alternativet för att verkligen tränga in i franskt vardagsspråk och liv. Värdfamiljerna är utvalda av Alpha B och bor på 20-30 minuters avstånd med kollektivtrafik från språkskolan. Du bor i eget rum eller delat rum (med en annan student av samma kön och ungefär i samma ålder) och har halvpension. Sängkläder och handdukar finns och familjen hämtar dig på flygplatsen när du kommer.

Delad lägenhet (inneboende hos hyresvärd)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Här delar du boende med singlar eller par från Nice. Lägenheterna ligger på 20-30 minuters avstånd från skolan.  Du bor i ett rum och delar på de gemensamma utrymmena. Du har tillgång till kök och får sängkläder, men tar med egen hadduk.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.