Browns Brisbane Australia English ESL Education

BROWNS English Language School

BROWNS English Language School

Det är mitt i centrum, bland en mängd affärer och restauranger, som du kommer att studera engelska i en internationell miljö. Vår partnerskola tar upp hela översta våningsplanet i en historisk, men moderniserad byggnad och har bekväma klassrum utrustade med TV-skärmar. Mellan lektionerna träffar du de andra deltagarna i de rymliga gemensamma utrymmena där du har tillgång till datorer med undervisningsprogram, kan gå igenom dina lektioner i det stora biblioteket, eller titta på TV-nyheterna på engelska. Det står ett välutrustat kök till studenternas förfogande. För att underlätta för dig på plats publiceras lediga jobb i Brisbane på skolans anslagstavla och aktivitetskontoret informerar dig dagligen om tillgängliga utflykter i regionen.  

Pluspunkter

 
BROWNS English Language School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket attraktiv, grön och modern stad
  • Dynamisk skola med unik australiensk familjeanda
  • Enastående skolinstallationer
  • Fantastisk service till studenterna med jobbklubb för att hjälpa dig att hitta ett bra och välavlönat jobb i Australien

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Sydkorea
      Japan
      Colombia
      Thailand
      Spanien
      Italien
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Här kommer du att lära dig allt om den verkliga "Aussie"-livsstilen. Du får eget rum med skrivbord, halvpension under veckan och helpension under veckosluten. Badrum, vardagsrum och andra gemensamma utrymmen delar du med medlemmarna i din värdfamilj. Du bor ca 30 minuter från kurscentret och tar dig enkelt dit med buss eller tåg. Innan din avresa kommer du att få foto och beskrivning på din värdfamilj.

Delade lägenheter Wharf Street (från 18 år)

Residence - Wharf Street Apartments - Browns, Brisbane Accommodation Gallery 1242 3

Utnyttja dessa eleganta och moderna lägenheter i centrum av Brisbane, på 10 minuter från skolan! I eget rum i en lägenhet med fem sovrum, kan du umgås och samtidigt bevara ditt oberoende. De gemensamma utrymmena inkluderar ett kök, ett vardagsrum/matrum med bord och stolar, en soffa och en platt-TV, samt två badrum. Lägenheterna är luftkonditionerade och har gratis Wi-Fi. I samma byggnad hittar du en pool, ett gym, ett spelrum, en grillplats och en utomhusbio. Ett härligt liv!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.