ESL English Australia Brisbane Browns english language school

BROWNS English Language School

BROWNS English Language School

Det är mitt i centrum, bland en mängd affärer och restauranger, som du kommer att studera engelska i en internationell miljö. Vår partnerskola tar upp hela första våningsplanet i en magnifik byggnad och har bekväma klassrum utrustade med TV-skärmar. Mellan lektionerna träffar du de andra deltagarna i de rymliga gemensamma utrymmena där du har tillgång till datorer med undervisningsprogram, kan gå igenom dina lektioner i det stora biblioteket, eller titta på TV-nyheterna på engelska. Det finns ett välutrustat kök att använda och en stor balkong inbjuder studenterna att äta sin lunch i solen. För att underlätta för dig på plats publiceras lediga jobb i Brisbane på skolans anslagstavla och aktivitetskontoret informerar dig dagligen om tillgängliga utflykter i regionen. Har du lust att anstränga dig litet? Squashbanorna väntar dig högst upp i byggnaden!

Pluspunkter

Watch BROWNS Language School, Brisbane on YouTube.
 
BROWNS English Language School
Watch BROWNS Language School, Brisbane on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket attraktiv, grön och modern stad
  • Dynamisk skola med unik australiensk familjeanda
  • Enastående skolinstallationer
  • Fantastisk service till studenterna med jobbklubb för att hjälpa dig att hitta ett bra och välavlönat jobb i Australien

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
IELTS
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Här kommer du att lära dig allt om den verkliga "Aussie"-livsstilen. Du får eget rum med skrivbord, halvpension under veckan och helpension under veckosluten. Badrum, vardagsrum och andra gemensamma utrymmen delar du med medlemmarna i din värdfamilj. Du bor ca 30 minuter från kurscentret och tar dig enkelt dit med buss eller tåg. Innan din avresa kommer du att få foto och beskrivning på din värdfamilj.

Delad lägenhet Adelaide Street (från 18 år)

Residence - Adelaide Street Apartments - Browns, Brisbane Accommodation Gallery 1240 4

Dessa moderna och bekväma lägenheter ligger idealiskt i centrum av Brisbane, på fem minuters promenad från Centralstationen och språkskolan. Du bor i en studio med två sängar, privat badrum, kök, skrivbord, låsbar garderob, draperi mellan de båda sängarna, luftkonditionering och Wi-Fi. De andra studenterna träffar du på gymmet, i spelrummet, filmrummet eller utomhus vid grillplatsen! Installationerna kompletteras med en betaltvättstuga och en studentlounge där du kan studera eller koppla av.

Delade lägenheter Wharf Street (från 18 år)

Residence - Wharf Street Apartments - Browns, Brisbane Accommodation Gallery 1242 3

Utnyttja dessa eleganta och moderna lägenheter i centrum av Brisbane, på 10 minuter från skolan! I eget rum i en lägenhet med fyra sovrum, kan du umgås och samtidigt bevara ditt oberoende. De gemensamma utrymmena inkluderar ett kök, ett vardagsrum/matrum med bord och stolar, en soffa och en platt-TV, samt två badrum. Lägenheterna är luftkonditionerade och har gratis Wi-Fi. I samma byggnad hittar du en pool, ett gym, ett spelrum, en grillplats och en utomhusbio. Ett härligt liv!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Brisbane language stay
Andra skolor i området
Brisbane
ESL Lexis Brisbane
Brisbane
Lexis English
 
ESL English Australia gold coast browns english language school
Gold Coast
BROWNS English Language School
 
ESL Lexis Byron Bay
Byron Bay
Lexis English