ESL English Canada Montreal ILSC Education group

ILSC Education Group

ILSC Education Group

I denna moderna skola i centrala Montreal kommer du att förbättra dina språkkunskaper i ett av de 26 klassrummen, utrustade med projektorer och whiteboards. Duktiga lärare ger interaktiva lektioner i små grupper av max. 15 – 16 studenter, vilket hjälper till att snabba upp inlärningsprocessen. Wi-Fi finns tillgängligt kostnadsfritt. Skolan har också två studentlounger och två kök (med espressomaskin!), där du kan umgås med andra studenter mellan lektionerna och även äta lunch, då här finns kylskåp och mikrovågsugn att disponera. Men om du föredrar kan du pröva de olika kaféerna och restaurangerna i omgivningen!

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola i kulturbyggnad i Gamla Montreal med moderna faciliteter
  • Möjlighet att kombinera kurser i engelska och franska
  • En stad rik på konst och kultur med festivaler i världsklass som Igloofest, International Jazz Festival, Film Festival och mycket mer
  • Intressant program av fritidsaktiviteter året runt
  • Examenscenter för IELTS- och Cambridge-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Brasilien
      Colombia
      Frankrike
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Kanadensiska familjer är kända för sitt varma mottagande och för att få sina gäster att riktigt känna sig som hemma. Värdfamiljerna bor i stadens bostadsområden, vilka erbjuder en viss livskvalitet, men som kräver användandet av allmänna kommunikationsmedel för att komma till skolan. Studenterna bor i egna rum och får halv- eller helpension. Detta alternativ är idealiskt för att fördjupa dig i kanadensisk kultur och för att öva engelska i olika vardagssituationer. Det är också en möjlighet för att skaffa vänner för livet i Kanada. Vill du vara mer flexibel är det även möjligt att boka boende utan måltider. I det fallet kan du ändå använda familjens kök.

Residens La Marq (från 18 år)

ESL Languages La Marq residence ILSC Montreal

Detta residens är bekvämt beläget bara en tre minuters promenad från campus, med lätt tillgång till köpcentra och restauranger i centrum. Varje lägenhet har mellan fyra till sex enkelrum, med ett delat kök, två delade badrum och en lounge. Sängkläder och handdukar ingår i rummet, som är möblerat med ett studiebord, dubbelsäng, garderob och luftkonditionering. Wi-Fi är tillgängligt och tvättservice kan fås mot en avgift. Månatliga städtjänster tillhandahålls. Inga måltider ingår, men det fullt utrustade köket är tillgängligt för användning. Gemensamma ytor inkluderar ett gym, biografrum, studierum och lounge.

Residens, lägenhet, hotell

ESL-hotel-accommodation-4

Andra boendemöjligheter på residens, i delad eller egen lägenhet, eller på hotell finns också att tillgå.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.