ESL Spanish Spain Cadiz clic international house

CLIC International House

CLIC International House

På några steg från den magnifika badstranden i Cádiz erbjuder denna språkskola för spanska 12 ljusa och moderna klassrum i två etage. I små grupper (6 - 10 elever) lär du dig spanska under ledning av mycket dedikerade lärare. Skolan har flera gemensamma utrymmen, som kaféet och den 250 m² stora terrassen, där du kan gå igenom dina anteckningar under Spaniens sol eller öva dina språkkunskaper tillsammans med de andra internationella deltagarna. Dessutom finns det gratis Wi-Fi och luftkonditionering i hela byggnaden. Utforska staden efter lektionerna - Cádiz historiska centrum ligger bara 15 minuter från skolan till fots eller med buss.

Pluspunkter

 
CLIC International House
1 / 10

Pluspunkter

  • Historisk stad med ett rikt kulturarv
  • Effektiv skola med perfekt läge i centrum
  • Mycket bra nätverk av värdfamiljer och lägenheter
  • Ett varierat och intressant fritidsutbud
  • Skolan är ett ackrediterat center där du kan göra din DELE-examen.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Frankrike
      Nederländerna
      Schweiz
      Storbritannien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna som tar emot de internationella studenterna är kända för sin gästfrihet och de bor alla på gångavstånd till Cádiz centrum. Partnerskolan känner familjerna väl och besöker dem regelbundet för att försäkra sig om en fortsatt hög kvalitet på boendet. Du bor i eget rum och har halvpension (frukost och lunch) eller helpension. En gång i veckan kan du använda familjens tvättmaskin. Rummet städas och lakanen byts varje vecka. Detta är det mest autentiska sättet att öva din spanska i vardagliga situationer.

Del i lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-4

De studenter som vill ha mer självständighet kan dela en lägenhet i staden tillsammans med andra studenter eller invånare i Cádiz. Detta är ett prisvärt och praktiskt alternativ om du vill följa ditt eget andalusiska tempo. Du bor då i eget rum eller i dubbelrum (endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans) och handlar och lagar egen mat i det gemensamma köket. Hyresgästerna delar de gemensamma utrymmena och utrustningen där.

Residens Hall La Oca

ESL Languages residence Hall La Oca CLIC Cadiz

Beläget i hjärtat av stadens historiska centrum, på bara 25 minuters promenad från skolan, ligger det ståtliga studentresidenset Hall La Oca. Boendet består av en helt renoverad 1800-talsbyggnad och har en 150 kvm. stor terrass, vilken gör det möjligt för de boende att beundra utsikten och historien som gör Cadiz unik. Hall La Oca erbjuder ett urval av antingen privata studios med kök, eller enkelrum / dubbelrum med ett gemensamt kök. Båda alternativen har självhushåll. Varje rum är inrett med ett skrivbord, garderob, eget badrum och Wi-Fi. Du har tillgång till tvättmöjligheter mot en extra kostnad. Handdukar och sängkläder tillhandahålls av residenset. Totalt är Hall La Oca ett idealiskt alternativ för studenter som vill uppleva den historia och energi som Cadiz har att erbjuda.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.