esl german germany freiburg alpadia freiburg hero

Alpadia Freiburg

Alpadia Freiburg

Lär dig tyska i hjärtat av en universitetsstad! Vår partnerskola, känd för kvalitén på sin undervisning, ger sina kurser i en magnifik, byggnad i nyklassisk stil. På tre våningsplan hittar du 13 ljusa klassrum, en cafeteria, ett studierum, en datorsal med mjukvaror för studier och gratis internet, liksom en stor terrass omgiven av grönska, vilken är mycket uppskattad av studenterna som kommer hit från hela världen. I en familjär atmosfär och med hjälp av motiverade och erfarna lärare, gör du snabba språkliga framsteg. På mindre än 5 minuters promenad från universitetet, kan du ta del av den unga och dynamiska stämning som råder i Freiburg, för att förbättra din tyska! Skolan erbjuder även parkering.

Pluspunkter

Watch Language school Alpadia, Freiburg on YouTube.
 
Alpadia Freiburg
Watch Language school Alpadia, Freiburg on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Universitetsstad på kort avstånd från Schweiz och Frankrike
  • Välbelägen skola med trivsam atmosfär
  • Stort urval kurser och förberedande examenskurser för Goethe, TELC, TestDaf
  • Boendealternativ i alla kostnadslägen
  • Fritidsaktiviteter i stadens anda: dynamik och idrott.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Italien
      USA
      Spanien
      Ukraina
      Frankrike
      Brasilien
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en lokal värdfamilj låter dig dagligen öva din tyska och lära dig vardagsuttryck, samtidigt som du fördjupar dig i landets rika kultur. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum och har halvpension eller enbart frukost, på cirka 25 till 50 minuter med kollektivtrafik från skolan. (Observera att restiden kan bli längre under högsäsong). Upplev livet med lokalinvånarna!

Delad lägenhet Erwinstrasse (från 18 år)

ESL languages shared apartment Alpadia Freiburg

Skolan erbjuder ett antal lägenheter, bara 10 minuter till fots från kurscentret. Studenterna delar en lägenhet med två till tre andra från samma skola och kan njuta av sitt oberoende i eget rum, eller i tvåbäddsrum, i en trivsam miljö. Varje rum har ett skrivbord, stol, lampa och garderob. De gemensamma utrymmena inkluderar ett delat badrum, ett fullt utrustat kök och fri tillgång till internet. Tvättmöjligheter finns att tillgå mot avgift.

Studentlägenheter Kronenstrasse

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta residens ligger i ett populärt studentområde, omgiven av barer, kaféer och restauranger, alla bara en tio minuters promenad från skolan. Studenterna kan välja antingen ett eget eller ett tvåbäddsrum, vart och ett med skrivbord, stol, lampa, garderob och tillgång till ett delat badrum. Studenterna delar ett fullt utrustat kök, en matplats och ett vardagsrum med TV. Det finns Wi-Fi i hela byggnaden, och tvättmöjligheter finns tillgängliga mot en avgift.

Residens Alpadia (från 18 år)

ESL languages residence Alpadia Freiburg

Residenset ligger i en åttavåningsbyggnad på endast 25 minuters spårvagnsresa från centrum. Här tas lokala och internationella studenter emot, vilket ger tillfälle till utbyte och att praktisera språket. Varje student har sitt eget rum med privat badrum och kan använda det gemensamma köket som finns på varje etage.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.