esl portuguese portugal faro cial hero.jpg

Cial

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Cial

Vår partnerskola CIAL ligger på första våningen i en liten byggnad i centrum av Faro, intill marknadsplatsen. Alla 6 klassrum är utrustade med TV samt ljud-och videoutrustning. En datasal erbjuder datorer som lätt kopplas upp mot Internet och du kan komma åt Internet i hela skolan tack vare Wi-Fi-anslutning. I kan du bereda eller värma upp maträtter och använda en kaffe- & te-maskin. I trädgården / uteplatsen, på bottenvåningen, kan studenter från hela världen koppla av mellan lektionerna och lära känna varandra. I närheten av skolan hittar du en mängd caféer, restauranger och butiker.

Vår partnerskola öppnade igen 29/6, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
Cial
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Pittoresk stad i en magnifik region
  • Liten skola och familjär atmosfär
  • Skolan idealiskt belägen i centrum av Faro
  • Max 6 elever per klass

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Detta boendealternativ är det överlägset bästa sättet att träna portugisiska utanför klassrummet och att upptäcka kulturen och livsstilen i Faro. De familjer som valts av vår partnerskola ligger ca 15-30 minuter från skolbyggnaden. Du bor i eget rum och frukost ingår.

Delad lägenhet

Faro Shared Apartments - CIAL, Faro Accommodation Gallery 1266 7

Mitt emot skolan kan du dela en renoverad och möblerad lägenhet med andra studenter från hela världen! Du bor i eget rum och träffar de andra boende i köket eller i TV-rummet med matsalshörna. Håll dig uppkopplad tack vare gratis Wi-Fi. Badrum och tvättstuga delas. Lakan och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan när städningen utförs. För att sola kan du söka dig till balkongen, terrassen eller trädgården!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Faro language stay
Andra skolor i området
Faro
esl portuguese portugal lisbon cial hero.jpg
Lissabon
CIAL
 
esl portuguese brazil salvador da bahia ici instituto cultural idioma hero.jpg
Salvador da Bahia
ICI – Instituto Cultural Idioma