Cial

Vår partnerskola CIAL ligger på första våningen i en liten byggnad i centrum av Faro, intill marknadsplatsen. Alla 6 klassrum är utrustade med TV samt ljud-och videoutrustning. En datasal erbjuder datorer som lätt kopplas upp mot Internet och du kan komma åt Internet i hela skolan tack vare Wi-Fi-anslutning. I kan du bereda eller värma upp maträtter och använda en kaffe- & te-maskin. I trädgården / uteplatsen, på bottenvåningen, kan studenter från hela världen koppla av mellan lektionerna och lära känna varandra. I närheten av skolan hittar du en mängd caféer, restauranger och butiker.

Pluspunkter

 
Cial
1 / 10

Pluspunkter

  • Pittoresk stad i en magnifik region
  • Liten skola och familjär atmosfär
  • Skolan idealiskt belägen i centrum av Faro
  • Max 6 elever per klass

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      Schweiz
      Italien
      Spanien
      USA
      Sverige
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Detta boendealternativ är det överlägset bästa sättet att träna portugisiska utanför klassrummet och att upptäcka kulturen och livsstilen i Faro. De familjer som valts av vår partnerskola ligger ca 15-30 minuter från skolbyggnaden. Du bor i eget rum och frukost ingår.

Delad lägenhet

Faro Shared Apartments - CIAL, Faro Accommodation Gallery 1266 2

Mitt emot skolan kan du dela en renoverad och möblerad lägenhet med andra studenter från hela världen! Du bor i eget eller delat rum och träffar de andra boende i köket eller i TV-rummet med matsalshörna. Håll dig uppkopplad tack vare gratis Wi-Fi. Badrum och tvättstuga delas. Lakan och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan när städningen utförs. För att sola kan du söka dig till balkongen, terrassen eller trädgården!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.