esl-languages-Celtic-English-Academy-school-bangor-university.jpg

Wimbledon School of English

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Wimbledon School of English

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Wimbledon School of English

Skolan ligger i Wimbledons centrum, 5 minuter från tågstationen, affärer och andra faciliteter och 10 minuter från the Village och dess tennisbanor. London Waterloo-stationen ligger på endast 15 minuters avstånd med tåg. Skolan grundades 1964, och välkomnar studenterna i en härlig, lugn miljö med stor trädgård. Det finns ett multimediacenter med en lärare som ger dig gratis hjälp med din engelska och du har gratis internetuppkoppling via Wi-Fi i hela byggnaden. 220 studenter, av över 70 olika nationaliteter, i åldrar mellan 16 och 60 år, studerar sida vid sida. En av fördelarna med vår partnerskola är att den har ett bra kontaktnät med värdfamiljer som bor i närheten. Under högsäsong använder skolan extra klassrum, som ligger tre minuter bort från skolans huvudbyggnad.

Pluspunkter

Watch Language School WSE, London on YouTube.
 
Wimbledon School of English
Watch Language School WSE, London on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med bra nationalitetsmix
  • Vackert campus bara 15 minuter med tåg från London
  • Modern utrustning
  • Mycket bra fritidsprogram

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Wimbledon är ett välmående område med ett stort antal välutbildade familjer som arbetar i centrala London och bor här för att njuta av en bättre levnadsstandard. Att bo i en värdfamilj är en idealisk möjlighet att fortsätta att praktisera språket med de infödda och att få erfarenhet av brittisk kultur. Du behöver inte heller bry dig om att laga mat eller tvätta, eftersom din värdfamilj tar hand om detta åt dig.

Residens Kings Lodge (från 18 år)

Residence - Kings Lodge - Wimbledon School of English Accommodation Gallery 1262 4

Idealiskt beläget i hjärtat av Wimbledon, bara 10 minuter till fots från skolan, erbjuder detta charmiga boende 9 tvåbädds- eller enkelrum, var och ett med eget badrum. Rummen är ljusa och fint inredda med ett skrivbord, garderob, säkerhetsbox och hårtork. En vattenkokare och ett litet kylskåp finns för att tillreda drycker och snacks på rummet. Du kan koppla av med de andra boende i de rymliga, gemensamma utrymmena som inkluderar ett välutrustat kök och ett matrum/vardagsrum med TV och DVD. Du kan också tillbringa trevliga stunder med dina vänner i den soliga trädgården, eller om du föredrar, kan du gå ut i centrum och njuta av dess affärer, restauranger, pubar och biografer. De gemensamma utrymmena städas varje dag, medan rummen städas en gång i veckan. Du får också använda tvättstugan med tvättmaskin, strykjärn och torkskåp.

Residens Queens Lodge (från 18 år)

Residence - Queens Lodge - Wimbledon School of English Accommodation Gallery 1260 6

Detta vackra hus ligger i ett lugnt bostadskvarter 10 minuter till fots från skolan och Wimbledons centrum, samt 5 minuter från West Wimbledons livliga gator. Du kommer att bo i ett av de 6 ljusa och mycket bekväma enkelrummen på residenset, som alla har privat badrum, en TV, en säkerhetsbox, ett skrivbord och ett skåp. Stora gemensamma utrymmen med modern möblering och öppen planlösning, gör att du träffar de andra studenterna för att laga mat, prata, eller se en DVD-film tillsammans. Det finns också en tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och strykbräda. Under sommarmånaderna kan du njuta av den charmiga, lilla trädgården. De gemensamma utrymmena städas dagligen och sovrummen en gång i veckan.

Vänligen notera för alla Student Houses/Residens:

Residence - Queens Lodge - Wimbledon School of English Accommodation Gallery 1260 1

- Alla Student Houses har självhushåll

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL London language stay
Andra skolor i området
London
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan International
 
esl english england london kings south london hero
London
Kings South London
 
esl english england london st giles london highgate hero
London
St Giles London Highgate