London Wimbledon Hero

Wimbledon School of English

Wimbledon School of English

Skolan ligger i Wimbledons centrum, 5 minuter från tågstationen, affärer och andra faciliteter och 10 minuter från the Village och dess tennisbanor. London Waterloo-stationen ligger på endast 15 minuters avstånd med tåg. Skolan grundades 1964, och välkomnar studenterna i en härlig, lugn miljö med stor trädgård. Det finns ett multimediacenter med en lärare som ger dig gratis hjälp med din engelska och du har gratis internetuppkoppling via Wi-Fi i hela byggnaden. 220 studenter, av över 70 olika nationaliteter, i åldrar mellan 16 och 60 år, studerar sida vid sida. En av fördelarna med vår partnerskola är att den har ett bra kontaktnät med värdfamiljer som bor i närheten. Under högsäsong använder skolan extra klassrum, som ligger tre minuter bort från skolans huvudbyggnad.

Pluspunkter

Watch Language School WSE, London on YouTube.
 
Wimbledon School of English
Watch Language School WSE, London on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med bra nationalitetsmix
  • Vackert campus bara 15 minuter med tåg från London
  • Modern utrustning
  • Mycket bra fritidsprogram

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Sydkorea
      Thailand
      Japan
      Italien
      Saudiarabien
      Argentina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Wimbledon är ett välmående område med ett stort antal välutbildade familjer som arbetar i centrala London och bor här för att njuta av en bättre levnadsstandard. Att bo i en värdfamilj är en idealisk möjlighet att fortsätta att praktisera språket med de infödda och att få erfarenhet av brittisk kultur. Du behöver inte heller bry dig om att laga mat eller tvätta, eftersom din värdfamilj tar hand om detta åt dig.

Residens Kings Lodge (från 18 år)

Residence - Kings Lodge - Wimbledon School of English Accommodation Gallery 1262 4

Idealiskt beläget i hjärtat av Wimbledon, bara 10 minuter till fots från skolan, erbjuder detta charmiga boende 9 tvåbädds- eller enkelrum, var och ett med eget badrum. Rummen är ljusa och fint inredda med ett skrivbord, garderob, säkerhetsbox och hårtork. En vattenkokare och ett litet kylskåp finns för att tillreda drycker och snacks på rummet. Du kan koppla av med de andra boende i de rymliga, gemensamma utrymmena som inkluderar ett välutrustat kök och ett matrum/vardagsrum med TV och DVD. Gästerna har självhushåll och kan antingen använda det gemensamma köket eller de många restaurangerna i omgivningarna. Du kan också tillbringa trevliga stunder med dina vänner i den soliga trädgården, eller om du föredrar, kan du gå ut i centrum och njuta av dess affärer, restauranger, pubar och biografer. De gemensamma utrymmena städas varje dag, medan rummen städas en gång i veckan. Du får också använda tvättstugan med tvättmaskin, strykjärn och torkskåp.

Residens Queens Lodge (från 18 år)

Residence - Queens Lodge - Wimbledon School of English Accommodation Gallery 1260 6

Detta vackra hus ligger i ett lugnt bostadskvarter 10 minuter till fots från skolan och Wimbledons centrum, samt 5 minuter från West Wimbledons livliga gator. Du kommer att bo i ett av de 6 ljusa och mycket bekväma enkelrummen på residenset, som alla har privat badrum, en TV, en säkerhetsbox, ett skrivbord och ett skåp. Stora gemensamma utrymmen med modern möblering och öppen planlösning, gör att du träffar de andra studenterna för att laga mat, prata, eller se en DVD-film tillsammans. Det finns också en tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och strykbräda. Under sommarmånaderna kan du njuta av den charmiga, lilla trädgården. De gemensamma utrymmena städas dagligen och sovrummen en gång i veckan.

Delad lägenhet Cottenham House

ESL Languages Cottenham student house Wimbledon School of English London

Inbäddat i det ljusa Wimbledon-distriktet i London, ligger det pittoreska residenset Cottenham House. Huset ligger bara 30 minuters promenad från skolan och är perfekt för studenter som vill ha ett visst oberoende under sin vistelse utan att offra den sociala atmosfären i ett delat boende. Residenset har sex enkelrum med antingen delat eller privat badrum (ej direkt anslutet till rummet). Varje rum har en säng, säkert kassaskåp, skrivbord, stol och förvaringsutrymme. Huset har gratis Wi-Fi och har flera gemensamma faciliteter för både praktisk och social användning, inklusive ett fullt utrustat kök, solig trädgård och tvättmöjligheter. Sängkläder kommer att tillhandahållas, men studenterna måste ta med egna handdukar. Alla delar av huset kommer att städas av personal varje vecka och studenterna har självhushåll.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.