LAL Cape Town

Vår partnerskola LAL Cape Town är etablerad i Kapstaden sedan 1995. Den ligger väl till i hjärtat av Sea Point, ett av de mer fashionabla distrikten i området, bara några minuter med bil (eller taxi) från centrum. Kapstadens berömda stränder, Clifton och Camps Bay, ligger endast 10 minuter bort med kollektivtrafik. LAL Cape Town erbjuder sina studenter en mycket komfortabel studiemiljö. I tillägg till de 16 klassrummen är skolan utrustad med ett TV-rum, gratis internet via Wi-Fi, ett område för spel, en pool och en trädgård som är idealisk för grillning. Med alla dessa faciliteter har du massor av möjligheter att hitta vänner och att tala engelska efter lektionerna! LAL Cape Town erbjuder också ett brett utbud av sydafrikanska äventyr som du kan boka direkt på plats i skolan.

Pluspunkter

Watch Language School LAL, Capetown on YouTube.
 
LAL Cape Town
Watch Language School LAL, Capetown on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Excellent livskvalitet
  • Skolan ligger idealiskt mellan stranden och stadens centrum
  • Modern studiemiljö
  • Residens ”On-site”

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

EduSa
esl edusa accreditation

Studenternas nationaliteter

      Angola
      Brasilien
      Schweiz
      Frankrike
      Italien
      Saudiarabien
      Yemen
      Turkiet
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Värdfamiljerna i Kapstaden bor ca 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. De har valts ut omsorgsfullt och besöks regelbundet av vår partnerskola för att säkra att studenterna skall få ett komfortabelt boende på hög nivå och kunna dela lokalinvånarnas dagliga liv, deras vanor och självklart deras språk. Att bo i en värdfamilj är utan tvekan det bästa boendealternativet för att förbättra dina språkkunskaper som komplement till dina lektioner. Studenterna bor i eget rum med halvpension.

Residens On-site

Residence - On campus - LAL Cape Town Accommodation Gallery 862 3

Du bor i eget eller delat rum med eget badrum och frukosten är inkluderad. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och det finns prisvärda tvättinrättningar på gångavstånd. I cafeterian kan du få något att äta, eller kan du laga din mat i det gemensamma köket. Här är allting gjort så att du ska kunna koppla av efter lektionerna!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)