LAL Cape Town

Kapstaden - belägen mellan bergen och kusten - är känd för sin naturliga skönhet och på den här skolan kan du få ut det mesta av den. Campus har ett unikt läge omgivet av restauranger, barer och kaféer, men med lugnet från stranden och bergen bara en kort promenad bort. Byggnaden är extremt modern och har toppmoderna faciliteter, inklusive en conciergeservice, bevakning dygnet runt, samarbetszoner, en matsal, en reception med bibliotek, ett värdeskåp för studenternas värdesaker, två stora balkonger med fantastisk utsikt och 13 klassrum. Varje klassrum har upp till 12 elever och är utrustat med smart-tv och traditionella whiteboardtavlor. Campus har Wi-Fi och är rullstolsanpassat.

Pluspunkter

Watch Language School LAL, Capetown on YouTube.
 
LAL Cape Town
Watch Language School LAL, Capetown on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Excellent livskvalitet
  • Skolan ligger idealiskt mellan stranden och stadens centrum
  • Modern studiemiljö
  • Boendealternativ av hög kvalitet i närheten

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EduSa
esl edusa accreditation

Studenternas nationaliteter

      Angola
      Saudiarabien
      Brasilien
      Frankrike
      Italien
      Turkiet
      Schweiz
      Ryssland
      Tyskland
      Spanien
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Värdfamiljerna i Kapstaden bor upp till 30 minuter från skolan med kollektivtrafik. De har valts ut omsorgsfullt och besöks regelbundet av vår partnerskola för att säkra att studenterna skall få ett komfortabelt boende på hög nivå och kunna dela lokalinvånarnas dagliga liv, deras vanor och självklart deras språk. Att bo i en värdfamilj är utan tvekan det bästa boendealternativet för att förbättra dina språkkunskaper som komplement till dina lektioner. Studenterna bor i eget rum med endast frukost eller med halvpension (frukost och middag) som serveras dagligen.

Residens LAL

On-site residence LAL Cape Town

Detta boende är det perfekta alternativet för studenter som vill ha en social vistelse bara fem minuters promenad från campus. Du kan välja mellan ett enkel- eller tvåbäddsrum. Varje rum är utrustat med säng, skåp, bord, eget badrum, skrivbord, Wi-Fi samt sängkläder och handdukar. Städning sker tre gånger i veckan och frukost serveras varje dag. Det finns också ett gemensamt kök där de boende kan laga sina andra måltider. Du kan tvätta i närliggande tvättomater. Mellan lektionerna har studenterna gott om faciliteter för att roa sig och få vänner, inklusive en lounge, trädgård, studierum, TV-rum och matplats.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.