esl hindi india new delhi ilsc education group hero.jpg

ILSC Education Group

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ILSC Education Group

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ILSC Education Group

Precis som den indiska huvudstaden, ger skolan ILSC i New Delhi sina studenter en mångkulturell miljö för ett mycket givande språkäventyr! Här kommer du att träffa studenter från Europa, Fjärran Östern och Asien, liksom indier från alla delar subkontinenten. Denna fantastiska blandning av språk och kulturer kommer att appellera till deltagare som söker ett verkligt miljöombyte!

Skolan, som redan är känd för kvaliteten på sin engelskundervisning, erbjuder också kurser i hindi till studenter som önskar upptäcka den exotiska och autentiska sidan av Indien. Deltagarna blir placerade i nivåanpassade grupper och kan dra nytta av moderna läromedel och aktiviteter för att praktisera sina kunskaper i hindi. ”Fältaktiviteter” kommer också att erbjudas: du kommer att besöka marknaden, för att lära dig at förhandla, en restaurang, för att diskutera vad du tycker om och inte tycker om, eller till en förskola, för att praktisera hur man hälsar och presenterar sig. För Bollywoodentusiasterna, erbjuds lektioner ägnade åt film och filmmusik.

Skolan är bekvämt belägen i bottenvåningen av två moderna byggnader i ett lugnt bostadskvarter i södra New Delhi. Här finner du 13 luftkonditionerade klassrum, ett kök, en datorsal och ett bibliotek där du också kan låna DVD. Mellan lektionerna kan studenterna använda pausrummet, kaféet, som också har en platt-TV, eller gå till shoppingcentret alldeles i närheten. Wifi finns gratis på hela kurscentret.

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En stad med mycket energi, idealisk för att landa i Indien
  • Liten skola som ger personlig uppmärksamhet
  • Kurser som är speciellt inriktade på kommunikation och interaktion
  • Boende i värdfamilj, som ger en fördjupad insikt i det indiska vardagslivet
  • Attraktivt aktivitetsprogram med besök och utflykter för att upptäcka den rika kulturen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation indian

Välj boende i värdfamilj och dyk ner i den indiska kulturen! Du blir en del av en välkomnande indisk familj som ger dig ett bekvämt enkelrum och som gladeligen delar sina levnads- och matvanor med dig. Runt trettio minuters resväg från skolan, kommer du att få en autentisk upplevelse av total språkfördjupning och kunna praktisera hindi dagligen! Detta alternativ inkluderar halvpension.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-3

Vill du helt rå dig själv och upptäcka Indiens spännande huvudstad i din egen takt, är delad lägenhet det perfekta alternativet!

Hotell

ESL-hotel-accommodation-4

På begäran kan skolan också boka ett rum på ett hotell nära skolan åt dig. Kontakta oss för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)