esl hindi india new delhi ilsc education group hero.jpg

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Precis som den indiska huvudstaden, ger skolan ILSC i New Delhi sina studenter en mångkulturell miljö för ett mycket givande språkäventyr! Här kommer du att träffa studenter från Europa, Fjärran Östern och Asien, liksom indier från alla delar subkontinenten. Denna fantastiska blandning av språk och kulturer kommer att appellera till deltagare som söker ett verkligt miljöombyte! Skolan, som redan är känd för kvaliteten på sin engelskundervisning, erbjuder också kurser i hindi till studenter som önskar upptäcka den exotiska och autentiska sidan av Indien. Deltagarna blir placerade i nivåanpassade grupper och kan dra nytta av moderna läromedel och aktiviteter för att praktisera sina kunskaper i hindi. ”Fältaktiviteter” kommer också att erbjudas: du kommer att besöka marknaden, för att lära dig att förhandla, en restaurang, för att diskutera vad du tycker om och inte tycker om, eller till en förskola, för att praktisera hur man hälsar och presenterar sig. För Bollywoodentusiasterna, erbjuds lektioner ägnade åt film och filmmusik. Skolan är bekvämt belägen i moderna byggnader där du på ett campus finner fem luftkonditionerade klassrum, ett kök, ett lärarrum och ett bibliotek, medan du på ett satellitcampus hittar tre klassrum och närhet till lokala affärer. Mellan lektionerna kan studenterna använda pausrummet, kaféet, som också har en platt-TV, eller gå till shoppingcentret alldeles i närheten. Wi-Fi finns gratis på hela kurscentret.

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

  • En stad med mycket energi, idealisk för att landa i Indien
  • Liten skola som ger personlig uppmärksamhet
  • Kurser som är speciellt inriktade på kommunikation och interaktion
  • Boende i värdfamilj, som ger en fördjupad insikt i det indiska vardagslivet
  • Attraktivt aktivitetsprogram med besök och utflykter för att upptäcka den rika kulturen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Europa
      Amerika
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation indian

Välj boende i värdfamilj och dyk ner i den indiska kulturen! Du blir en del av en välkomnande indisk familj som ger dig ett bekvämt enkelrum och som gladeligen delar sina levnads- och matvanor med dig. Runt trettio minuters resväg från skolan, kommer du att få en autentisk upplevelse av total språkfördjupning och kunna praktisera hindi dagligen! Detta alternativ inkluderar halvpension.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-4

Önskar du bo på hotell kan skolan ge adresser till lämpligt belägna alternativ i olika prisklasser. Begär information och priser.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.