Kings

Språkskolan Kings erbjuder en förstklassisk miljö, belägen i hjärtat av staden, med restauranger, kaféer, affärer, biografer, teatrar och universitet alldeles vid dörren. Skolan upptar två byggnader på 5 minuters avstånd från varandra och båda är nyligen renoverade till samma höga standard, med ljusa, rymliga klassrum, försedda med interaktiva whiteboards, språklabb och gratis Wi-Fi överallt. Kings är det officiella testcentret för IELTS-examen i Oxfordområdet, vilket vittnar om kvaliteten på dess kurser och många av lärarna är även officiella examinatorer. Skolan erbjuder också en unik kurs – English PLUS Art & Design – med konstlektioner som ges i en helt ny konststudio på King Edward Street, fem minuters promenad från huvudbyggnaden. Skolan erbjuder ett aktivt socialt program, som också inkluderar föredrag och spåkkliniker varje vecka.

Pluspunkter

Watch Language school Kings, Oxford on YouTube.
 
Kings
Watch Language school Kings, Oxford on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Kings College har utmärkt rykte och är det officiella IELTS-centret i Oxford
  • Stilfull, modern skola i centrum av denna världsberömda universitetsstad
  • Boende i residens året runt av hög kvalitet
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Saudiarabien
      Japan
      Turkiet
      Italien
      Taiwan
      Kina
      Kuwait
      Spanien
      Frankrike
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Vår partnerskola har ett noggrant utvalt utbud av värdfamiljer där du kan bo under din vistelse i Oxford. Njut av ditt enkelrum med halvpension, två mål om dagen. Lakan tillhandahålls men handdukar måste tas med. Familjerna bor generellt sett mellan 15 till 30 minuter med buss från skolan, vilket ger dig möjlighet att praktisera din engelska och bekanta dig med dagligt engelskt liv. Tvåbäddsrum finns under sommaren (eller året runt om du reser med en vän). Gratis Wi-Fi garanteras utanför högsäsong.

Chilswell Road (från 18 år, tillgängligt från 4/9 2022)

ESL Languages Chilswell Road residence Kings Oxford England

Bestående av två moderna, rymliga fastigheter, nära Oxfords centrum och mellan 20 och 40 minuters promenad från campus, är detta residens idealiskt för studenter som önskar bo bekvämt under sin tid i Oxford. Residenset har 12 enkelrum, 8 med privat badrum och 4 med privat badrum i korridoren. Varje rum har en garderob, skrivbord, stol, säkerhetsbox och gratis Wi-Fi. Sängkläder och toalettpapper tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Det finns gratis tvättstuga att tillgå. Residenset erbjuder ett fullt utrustat kök och självhushåll. Städning utförs en gång i veckan utan extra kostnad. Efter lektionerna kan studenterna koppla av i det gemensamma loungeområdet och i matsalen.

Residens Wavy Gate (från 16 år, tillgängligt 11/6 - 3/9 2023)

Residence Gallery - Wavy Gate - KINGS Oxford Accommodation Gallery 932 3

Detta residens i hjärtat av de livliga studentkvarteren, ligger i en för ändamålet specialbyggd fastighet. Här finner du rymliga enkelrum med badrum, idealiska för att koppla av efter en dag med lektioner och nöjen. I de gemensamma köken tillagar de internationella studenterna sina måltider. Du har gratis tillgång till internet i hela byggnaden via Wi-Fi. Det står en betaltvättstuga till förfogande, liksom en fastighetsskötare. På 15 minuter tar du dig till kurscentret till fots. Ett stort antal restauranger, kaféer och affärer, liksom en supermarket hittar du på några steg från residenset.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)