esl italian italy bologna cultura italiana hero.jpg

Cultura Italiana

Cultura Italiana

Studera italienska i hjärtat av Bologna, på Via Castiglione, ett stenkast från det fantastiska centrala torget Piazza Maggiore och de berömda två tornen: Garisenda och Asinelli. Språkskolan är inrymd i det magnifika Tadeo Pepoli-palatset från 1100-talet (restaurerat på 1400-talet) och innehåller tio luftkonditionerade klassrum. Mellan lektionerna kan studenterna koppla av i den stora studentloungen, chatta med vänner och planera för en utekväll. På eftermiddagen anordnar skolan fester och typiska italienska "aperitivi" Bologna är den idealiska utgångspunkten för att besöka andra städer i norra Italien, som Milano, Florens, Venedig, Turin och många andra.

Pluspunkter

 
Cultura Italiana
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolans centrala läge mitt i Bolognas centrum
  • Kvalitetsskola med duktiga lärare
  • Stort utbud av kulturaktiviteter
  • Examenscenter för CILS- och DITALS-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Nederländerna
      Frankrike
      Spanien
      Storbritannien
      Sverige
      Japan

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Upplev vardagen med en italiensk familj. Detta är ett utmärkt tillfälle att fördjupa dig i Bolognas kultur och omsätta dina språkkunskaper i praktiken i en varm och vänlig miljö. Du bor cirka 20 minuter från skolan och kommer att ha ett eget sovrum och fri tillgång till köket. Halvpension är möjlig på begäran, även om skolan ofta anordnar matlagnings- och smakevenemang på kvällarna som du inte vill missa!

Delad lägenhet (från 18 till 30 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Om du är intresserad av att bo med lokalbefolkningen eller med andra internationella studenter, erbjuder skolan en delad lägenhet. Du har ditt egna sovrum och delar gemensamma rum och faciliteter (kök, badrum). Detta är ett socialt sätt att njuta av din vistelse i Italien och att träffa människor från hela världen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.