ESL German Germany Cologne bws germanlingua

BWS Germanlingua

BWS Germanlingua

Vår partnerskola ligger i stadens centrum, på Rhens vänstra strand och omgiven av en mängd restauranger, barer, pubar och teatrar, som ger stadsdelen en levande och kosmopolitisk atmosfär. Skolan upptar andra våningen av en magnifik, historisk byggnad inte långt ifrån en liten sjö och grönskande parker. De fem klassrummen är utrustade med den senaste tekniken. I köket finns en snacksautomat och utrustning för att tillreda té och kaffe. De internationella studenterna disponerar dessutom en solig balkong, en studentlounge med datorer, Wi-Fi och ett bibliotek. Om du blir hungrig finns det en bar i byggnadens bottenvåning, liksom en liten livsmedelsaffär som granne, viket gör att du när som helst kan hitta något gott.

Pluspunkter

 
BWS Germanlingua
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola med mycket bra läge och vänlig atmosfär
  • Kvalitetsundervisning i små grupper
  • Högteknologisk utrustning i klassrummen
  • Kort avstånd mellan skola och boende
  • Möjlighet att kombinera kursen med del av kursen på BWS München eller BWS Berlin utan extra kostnad.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FDSV Quality Language Learning
esl-Partner-logo-[DEU]-FDSV
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tjeckiska Republiken
      Italien
      Mexico
      Brasilien
      Amerika
      Frankrike
      Japan
      Storbritannien
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Vår partnerskola väljer med stor omsorg ut de familjer som välkomnar deras studenter från hela världen. Du bor i tvåbäddsrum som delas med en annan deltagare av samma kön och får frukost och/eller halvpension. På begäran erbjuder vissa familjer eget rum och/eller halvpension. Skolan ligger mycket bra till ur kommunikationssynpunkt, varför studenterna enkelt kan ta sig dit på morgonen med buss eller tunnelbana. Färden tar i genomsnitt ca 30 minuter.

Delad lägenhet (från 20 år)

ESL Languages shared apartment BWS Cologne Germany

BWS erbjuder också boende i delad lägenhet med tre, fyra eller fem internationella studenter. Här bor du i tvåbäddsrum eller eget rum och delar kök, vardagsrum, badrum, diskmaskin och tvättmaskin med de andra gästerna. Alla lägenheter har gratis tillgång till höhastighetsinternet.

Privat studio (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

För ett mer obroende boende, utnyttja de studios som skolan ställer till förfogande. Du kommer att bo inte långt från kurscentret och disponerar ett privat badrum och en kokvrå, liksom gratis internet via Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.