ESL German Germany Cologne bws germanlingua

BWS Germanlingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

BWS Germanlingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

BWS Germanlingua

Vår partnerskola ligger i stadens centrum, på Rhens vänstra strand och omgiven av en mängd restauranger, barer, pubar och teatrar, som ger stadsdelen en levande och kosmopolitisk atmosfär. Skolan upptar andra våningen av en magnifik, historisk byggnad inte långt ifrån en liten sjö och grönskande parker. De fem klassrummen är utrustade med den senaste tekniken. I köket finns en snacksautomat och utrustning för att tillreda té och kaffe. De internationella studenterna disponerar dessutom en solig balkong, en studentlounge med datorer, Wi-Fi och ett bibliotek. Om du blir hungrig finns det en bar i byggnadens bottenvåning, liksom en liten livsmedelsaffär som granne, viket gör att du när som helst kan hitta något gott.

Vår partnerskola öppnade igen 18/5, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
BWS Germanlingua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola med mycket bra läge och vänlig atmosfär
  • Kvalitetsundervisning i små grupper
  • Högteknologisk utrustning i klassrummen
  • Kort avstånd mellan skola och boende
  • Möjlighet att kombinera kursen med del av kursen på BWS München eller BWS Berlin utan extra kostnad.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Vår partnerskola väljer med stor omsorg ut de familjer som välkomnar deras studenter från hela världen. Du bor i tvåbäddsrum som delas med en annan deltagare av samma kön och får frukost och/eller halvpension. På begäran erbjuder vissa familjer eget rum och/eller halvpension. Skolan ligger mycket bra till ur kommunikationssynpunkt, varför studenterna enkelt kan ta sig dit på morgonen med buss eller tunnelbana. Färden tar i genomsnitt ca 30 minuter.

Delad lägenhet (från 20 år)

esl-student-accommodation-hero

BWS erbjuder också boende i delad lägenhet med tre, fyra eller fem internationella studenter. Här bor du i tvåbäddsrum eller eget rum och delar kök, vardagsrum, badrum, diskmaskin och tvättmaskin med de andra gästerna. Alla lägenheter har gratis tillgång till höhastighetsinternet.

Privat studio (från 18 år)

ESL studio accommodation 1

För ett mer obroende boende, utnyttja de studios som skolan ställer till förfogande. Du kommer att bo inte långt från kurscentret och disponerar ett privat badrum och en kokvrå, liksom gratis internet via Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Cologne language stay hero
Andra skolor i området
Köln
esl german germany cologne tandem hero
Köln
Tandem
 
esl german germany berlin alpadia berlin hero
Berlin
Alpadia Berlin
 
esl german germany freiburg alpadia freiburg hero
Freiburg
Alpadia Freiburg