ESL Language Newdeal Institut Bordeaux hero

Newdeal Institut - KLF

Newdeal Institut - KLF

Campus ligger i en lugn, central del av staden som kallas "La Bastide", omgivet av allmänna kommunikationer, livsmedelsbutiker och en självbetjäningsterminal för cyklar. Skolan ligger i en historisk byggnad som renoverats till en perfekt modern studiemiljö, vilken är fullt tillgänglig för personer med nedsatt rörlighet. Det finns ett resursbibliotek, en gemensam matplats, trevliga och lugna avkopplingsplatser och 15 luftkonditionerade klassrum. Varje klassrum rymmer upp till 14 elever och är utrustat med audiovisuella hjälpmedel och en traditionell eller interaktiv whiteboard.

Pluspunkter

 
Newdeal Institut - KLF
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett omfattande aktivitetsprogram där du utforskar denna vackra region och dess kultur
  • Modernt och fullt utrustat campus med gott om umgänges- och avkopplingsutrymmen
  • Brett utbud av franska språkprogram som tillgodoser en mängd olika studiemål

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Storbritannien
      Schweiz
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj är ett idealiskt sätt att uppleva ditt värdland och dess kultur som en lokalbo. Familjerna bor upp till 45 minuter från skolan med kollektivtrafik och har gratis WI-FI. Det tas emot mellan en och två studenter per familj, placerade i antingen enkelrum eller delat rum. Studenterna kan välja att laga mat själva i det fullt utrustade gemensamma köket, eller få halvpension med frukost och middag som tillhandahålls av deras värdfamilj. Du får sängkläder och handdukar, som kan tvättas gratis i faciliteter på plats.

Appart'City Bordeaux Centre (från 18 år)

Appart City Newdeal Bordeaux

Detta boende är perfekt för studenter som värdesätter oberoende och lugn över allt annat, bara 30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du kan välja mellan enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum. Alla rum består av säng, skrivbord, badrum och kök. Dubbelrummen kan antingen ha två enkelsängar eller en dubbelsäng. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, som studenterna kan tvätta mot en avgift i faciliteterna på plats. Gratis WI-FI finns tillgängligt, och boendet inkluderar en veckas städservice, med möjlighet att betala för ytterligare städning. Frukost erbjuds mot en extra kostnad, och det finns också ett fullt utrustat kök för självhushåll. Dessutom finns det en cafeteria där studenterna kan umgås och äta middag med sina vänner.

Whoo Bordeaux Bacalan Hostel (från 18 år)

ESL residential accommodation 4

Beläget i en modern del av staden, fylld med massor av barer, restauranger och nattklubbar, är detta det perfekta boendet för studenter som letar efter en livlig vistelse i Bordeaux, allt bara 25 minuter från skolan med buss. Studenterna kan välja mellan ett enkel- eller dubbelrum, vart och ett med en säng (dubbelsäng för dubbelrum), WI-FI, ett skrivbord, ett eget badrum och ett kök. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Betaltvättstuga finns på plats. De boende svarar för städningen och har självhushåll. Efter lektionerna kan studenterna umgås i sofforna i sällskapsrummen, äta måltider i cafeterian och roa sig i spelrummet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.