Idea Verona

Språkskolan i Italien ligger i en gammal byggnad som går tillbaka till 1500-talet, i det vackra Veronas historiska hjärta. Den pulserande och historiska omgivningen ger eleverna intrycket av att färdas tillbaka i tiden till den italienska renässansen! Förutom sin skönhet och historia har staden och dess omgivningar goda transportförbindelser och erbjuder massor av affärer, restauranger och kaféer för studenter att njuta av. Skolan själv har sju klassrum, alla utrustade med en klassisk whiteboard och med plats för 30 studenter per grupp. Skolan erbjuder gratis Wi-Fi, ett bibliotek och ett allrum som stöd för studierna. Du kan spendera din fritid med att umgås med dina vänner i loungen på campus, eller delta i de skolorganiserade aktiviteterna för att utforska den magiska staden Verona.

Pluspunkter

 
Idea Verona
1 / 10

Pluspunkter

  • Historisk stad med en mycket bra livskvalitet
  • Nära till Italiens största städer
  • Språklektioner + kulturella utflykter
  • Många olika slags studenter och med olika nationaliteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Europa
      Amerika
      Asien
      Oceanien

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Studenter som vill ha en verkligt fördjupande italiensk studentupplevelse kommer att kunna bo hos en lokal värdfamilj under hela sin studieperiod. Värdfamiljerna i Verona bor inte mer än 30 minuters promenad från språkskolan och erbjuder en bekväm, säker och äkta erfarenhet. Du får ett eget rum och kommer att vara den enda internationella gästen i hemmet (om du inte reser med en annan student). Sovrummen är inredda med en säng, garderob, skrivbord och har Wi-Fi. Du har möjlighet att få frukost eller frukost och lunch hos din värdfamilj. Linne och handdukar tillhandahålls gratis, men att tvätta gör du för en kostnad avfyra till fem euro per omgång. Sammanfattningsvis är detta boendealternativ perfekt för studenter som vill få ett varmt välkomnande till Verona och en verklig upplevelse av det italienska sättet att leva.

Del i lägenhet eller enrumslägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Mer självständiga studenter kan välja att bo lägenhet i närheten av skolan (cirka 30 minuters promenad till skolan). Du har eget rum, antingen hos någon ensamstående eller hos ett par, eller i en lägenhet som du delar med andra studenter (tillgängligt främst under sommaren), och delar badrum, kök och vardagsrum med de övriga som bor i lägenheten. Lakan och handdukar tillhandahålls. Skolan kan även erbjuda enrumslägenheter för den som vill bo helt på egen hand.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.