esl italian italy verona idea verona hero.jpg

Idea Verona

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Idea Verona

Det är i hjärtat av Veronas historiska stadsdel, och endast några steg från Adige-floden och arenan som du kommer att studera italienska. Vår partnerskolas lokaler ligger i Don Bosco-institutet som även inrymmer en italienska privatskola. I denna lugna och perfekta studiemiljö träffar du alltså såväl italienska studenter som studenter från USA, Europa och Asien som alla kommit till Idea Veronas för att lära sig italienska. Den första dagen får du ett skriftligt och muntligt språktest och placeras sedan i en grupp som motsvarar dina förkunskaper. I de nio luftkonditionerade klassrummen leds lektionerna av motiverade och välutbildade lärare. I undervisningen ingår kulturella inslag och kursen kan anpassas så att den passar dina mål och intressen (kunskapsmässiga, yrkesmässiga och/eller konstnärliga). I den italienska språkskolan finns: datorsal, videosal, bibliotek, teater, musiksal med piano, läsrum, kafeteria, kiosk (hålls öppen under rasterna) samt tillgång till trådlöst Internet. Skolan är ett officiellt erkänt examenscenter (examina anordnas två gånger om året). Studenterna på Ideal Verona får rabatter i flera av stadens butiker.

Pluspunkter

 
Idea Verona
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Historisk stad med en mycket bra livskvalitet
  • Nära till Italiens största städer
  • Språklektioner + kulturella utflykter
  • Många olika slags studenter och med olika nationaliteter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Du kan välja att bo i eget rum hos en värdfamilj. Alla värdfamiljer erbjuder ett bekvämt boende och de är noggrant utvalda för att du ska få en trivsam vistelse. De bor i allmänhet inte längre bort från skolan än 30 minuter till fots. Detta boende innebär att du delar vardagen med en italiensk familj och får träna på språket i en äkta och vänskaplig miljö. Du kan välja rum med frukost eller med frukost och middag

Del i lägenhet eller enrumslägenhet

ESL shared appartment accommodation 2

Mer självständiga studenter kan välja att bo lägenhet i närheten av skolan (cirka 30 minuters promenad till skolan). Du har eget rum, antingen hos någon ensamstående eller hos ett par, eller i en lägenhet som du delar med andra studenter (tillgängligt främst under sommaren), och delar badrum, kök och vardagsrum med de övriga som bor i lägenheten. Lakan och handdukar tillhandahålls. Skolan kan även erbjuda enrumslägenheter för den som vill bo helt på egen hand.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Verona language stay
Andra skolor i området
Verona
esl italian italy rome international house dilit hero.jpg
Rom
International House - Dilit
 
esl italian italy bologna cultura italiana hero.jpg
Bologna
Cultura Italiana
 
esl italian italy florence linguaviva hero.jpg
Florens
Linguaviva