ESL German Germany Hamburg did Deutsch Institut

DID deutsch-institut

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

DID deutsch-institut

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

DID deutsch-institut

Vår partnerskola upptar andra och tredje våningsplanen i en iögonfallande byggnad i hjärtat av Hamburg: denna Art Deco-byggnad, som vittnar om välståndet hos invånarna i denna stad, innehåller ett val av 15 ljusa klassrum, ett centrum för självstudier och ett stort bibliotek, som erbjuder ett stort urval böcker, CD och multimediahjälpmedel. I datorrummet disponerar studenterna ett stort antal datorer. De kvalificerade lärarna använder ett ultramodernt material för att lära ut en språkligt ren tyska. Efter lektionerna tycker studenterna om att samlas i elevrummet, där automater för drycker och snacks hjälper till att stilla hungern. Men kurscentrets största attraktion är den 200 kvm stora takterrassen varifrån man har en magnifik utsikt över ”Inner Alster”, stadens konstgjorda sjö, och husen i centrum. Skolan delar vissa lokaler och terrassen med en vuxenskola för managementkurser. Du har därigenom möjlighet att träffa tyska studenter och får tillgång till den skolans universitetsbibliotek. Belägen i centrum av Hamburg, har skolan utomordentliga kollektivtrafikförbindelser. Om du föredrar att promenera – är det inte mer än 5 minuters gångväg till Jungfernstieg!

Vår partnerskola öppnade igen 6/7, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
DID deutsch-institut
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • skola i en magnifik Art Deco-byggnad i centrum
  • internationellt välkänd kvalitetsundervisning
  • möjlighet till kontakt med tyska studenter
  • intressanta fritidsaktiviteter i en hansastad med rik historia
  • Officiellt examenscenter för TELC

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
17 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
Mitglied im Fachverband Deutscher Sprachreiseveranstalter (FDSV)
esl-fdsv-accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Det är en klassiker, vars värde inte förnekar sig. Att bo hos en lokalinvånare betyder en total språkfördjupning, eftersom du även efter skolan kommer att praktisera din tyska hemma hos värdfamiljen. Du kan välja att ha eget rum eller att dela rum med en annan deltagare från skolan, som inte har samma modersmål som du. Badrummet och övriga rum delas med din värdfamilj, som inte nödvändigtvis är en traditionell familj, utan kan vara en person som bor ensam eller en familj med en ensamstående förälder. Ditt boende ligger på ett acceptabelt avstånd med kollektivtrafik från kurscentret. Du kan välja mellan två måltidsalternativ: enbart frukost eller halvpension. I båda fallen kommer du att uppskatta den dagliga kontakten med invånarna i denna öppna stad.

Youth Hotel Residens (från 18 år)

ESL-residential-accommodation-1

Vår partnerskola i Hamburg erbjuder boende i enkelrum eller dubbelrum (för personer som reser tillsammans), privat badrum och Wi-Fi i hela byggnaden mot en extra kostnad. Du får frukost (buffé) och kan använda tvättstugan mot avgift. Lakan och handdukar tillhandahålls och ankomst mellan 14:00 och 18:00. Ankomst efter 22:00 är inte alltid möjligt. Kontrollera med skolan först. Detta är ett boendealternativ som ger dig en viss självständighet, samtidigt som du är i nära kontakt med andra internationella studenter som bor på residenset, vilket ligger i centrum, några minuter från skolan.

Studentresidens Hamburg

ESL-residential-accommodation-4

Detta boende är bekvämt beläget i det dynamiska distriktet Sankt Georg, nära snabbköp, restauranger och livliga barer och endast en kvart från skolan med kollektivtrafik!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Hamburg language stay
Andra skolor i området
Hamburg
esl german germany hamburg colon language center hero
Hamburg
Colón Language Center
 
esl german germany berlin alpadia berlin hero
Berlin
Alpadia Berlin
 
esl german germany freiburg alpadia freiburg hero
Freiburg
Alpadia Freiburg