ESL German Germany Hamburg did Deutsch Institut

DID deutsch-institut

DID deutsch-institut

Vår partnerskola upptar andra och tredje våningsplanen i en iögonfallande byggnad i hjärtat av Hamburg: denna Art Deco-byggnad, som vittnar om välståndet hos invånarna i denna stad, innehåller ett val av 15 ljusa klassrum, ett centrum för självstudier och ett stort bibliotek, som erbjuder ett stort urval böcker, CD och multimediahjälpmedel. I datorrummet disponerar studenterna ett stort antal datorer. De kvalificerade lärarna använder ett ultramodernt material för att lära ut en språkligt ren tyska. Efter lektionerna tycker studenterna om att samlas i elevrummet, där automater för drycker och snacks hjälper till att stilla hungern. Men kurscentrets största attraktion är den 200 kvm stora takterrassen varifrån man har en magnifik utsikt över ”Inner Alster”, stadens konstgjorda sjö, och husen i centrum. Skolan delar vissa lokaler och terrassen med en vuxenskola för managementkurser. Du har därigenom möjlighet att träffa tyska studenter och får tillgång till den skolans universitetsbibliotek. Belägen i centrum av Hamburg, har skolan utomordentliga kollektivtrafikförbindelser. Om du föredrar att promenera – är det inte mer än 5 minuters gångväg till Jungfernstieg!

Pluspunkter

 
DID deutsch-institut
1 / 10

Pluspunkter

  • skola i en magnifik Art Deco-byggnad i centrum
  • internationellt välkänd kvalitetsundervisning
  • möjlighet till kontakt med tyska studenter
  • intressanta fritidsaktiviteter i en hansastad med rik historia
  • Officiellt examenscenter för TELC

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation
CSN
CSN logo accreditation
Mitglied im Fachverband Deutscher Sprachreiseveranstalter (FDSV)
esl-fdsv-accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Turkiet
      Spanien
      Brasilien
      Mexico
      Frankrike
      Italien
      Ryssland
      Thailand
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Det är en klassiker, vars värde inte förnekar sig. Att bo hos en lokalinvånare betyder en total språkfördjupning, eftersom du även efter skolan kommer att praktisera din tyska hemma hos värdfamiljen. Du kan välja att ha eget rum eller att dela rum (för studenter som reser tillsammans). Badrummet och övriga rum delas med din värdfamilj, som inte nödvändigtvis är en traditionell familj, utan kan vara en person som bor ensam eller en familj med en ensamstående förälder. Ditt boende ligger på upp till en timme med buss från kurscentret. Emellertid kan det under högsäsong ta längre tid. Du kan välja mellan två måltidsalternativ: enbart frukost eller halvpension. I båda fallen kommer du att uppskatta den dagliga kontakten med invånarna i denna öppna stad.

Youth Hotel Residens (från 18 år)

Promoted as SO & Applied in QT

Vår partnerskola i Hamburg erbjuder boende i enkelrum eller dubbelrum (för personer som reser tillsammans), privat badrum och Wi-Fi i hela byggnaden mot en extra kostnad. Du får frukost (buffé) och kan använda tvättstugan mot avgift. Lakan och handdukar tillhandahålls och ankomst mellan 14:00 och 18:00. Ankomst efter 22:00 är inte alltid möjligt. Kontrollera med skolan först. Detta är ett boendealternativ som ger dig en viss självständighet, samtidigt som du är i nära kontakt med andra internationella studenter som bor på residenset, vilket ligger i centrum, några minuter från skolan.

Studentresidens Hamburg (från 18 år)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Detta boende är bekvämt beläget i det dynamiska distriktet Sankt Georg, nära snabbköp, restauranger och livliga barer och endast en kvart från skolan med kollektivtrafik!

Du bor i ett mysigt enkelrum med privat badrum och en kokvrå med mikrovågsugn, kokplattor, kylskåp och diskmaskin, liksom handdukar och sängkläder. Tvättmaskin och torktumlare finns på plats att användas mot avgift.

De allmänna utrymmena inkluderar ett TV-rum och en härlig takterrass, den perfekta platsen för att umgås med andra internationella studenter!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.