esl italian italy venice istituto venezia hero.jpg

Istituto Venezia

Istituto Venezia

Det är mitt i hjärtat av la Serenissima som du studerar italienska … på den högra stranden, i kvarteret San Croce, som ligger alldeles intill den charmerande piazzan Campo Santa Margherita. Vår partnerskola ligger i en magnifik historisk byggnad. Personalen är mycket vänlig och de sju klassrummen är ljusa och välutrustade. En lite datasal med WiFi-anslutning ger gratis tillgång till Internet på eftermiddagen. Under rasterna eller på eftermiddagen kan deltagarna träffas och diskutera på terrassen, såvida man inte föredrar att träffa studenterna från Ca’ Foscari-universitetet på något av alla de kaféer som ligger i närheten av skolan.

Pluspunkter

 
Istituto Venezia
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolans centrala läge mitt i Venedigs centrum
  • Kvalitetsskola med duktiga lärare
  • Stort utbud av kulturaktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ASILS
esl asils accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Frankrike
      Österrike
      Storbritannien
      Schweiz
      Japan
      USA
      Nederländerna

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Drömtillfället att få leva som man gör i Venedig. Att dela det vardagliga livet med en familj är ett utmärkt tillfälle att låta sig omges helt av den italienska kulturen. På ungefär 20 minuters avstånd bor du i eget rum och delar kök med din värdfamilj.

Residens Santa Marta

Kaplan Cambridge Nido residence hero

På tio minuters promenad från skolan ligger detta residens som har ytterst goda förbindelser med resten av staden och som erbjuder total komfort! Du bor i eget eller tvåbäddsrum med privat badrum och kokvrå och har också tillgång till de olika gemensamma ytorna, som gym, studierum, restaurang, trädgård, cykelrum och betaltvättstuga. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Wi-Fi är gratis och receptionen öppen dygnet runt.

Residens Casa Cardinal Piazza (från 18 år)

Casa Cardinal, single room

Att besöka en plats som Venedig är det perfekta sättet att få en inblick i europeisk historia, speciellt när du bor i detta vackra renässanshus på bara 20 minuters promenad från skolan. Du får ett eget rum utrustat med Wi-Fi, säng, skåp, skrivbord, stol, lampa, fläkt och tilltillgång till privat badrum. En del rum har TV och/eller AC. Residenset tillhandahåller sängkläder, men du tar med dig dina egna handdukar. Tvätt och strykning på plats mot smärre avgift. Det finns inget kök till förfogande, men du kan beställa frukost och/eller middag från residenset mot extra kostnad.  De boende förväntas städa sina egna rum. Städning kan också erhållas mot extra avgift. Mellan lektionerna kan du njuta av den trivsamma trädgården, arbeta i studierummet, eller koppla av i vardagsrummet. Det finns även varuautomat för snacks.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.