Nueva Lengua

Språkskolan i Cartagena ligger idealiskt i stadens historiska centrum, nära Plaza de la Trinidad, i en magnifik byggnad i kolonialstil. I de sex ljusa klassrummen undervisar lärarna motiverande i spanska. Du studerar i en grupp med maximum åtta studenter, vilket gynnar ett permanent språkligt utbyte. De gemensamma utrymmena inkluderar en takterrass med en utsikt som får dig att tappa andan, en annan terrass med pergola (perfekt för de danslektioner som skolan erbjuder) och en pool, där du kan träffa de andra internationella studenterna för en uppfriskande paus. I hela skolan har du tillgång till internet via Wi-Fi. Njut av en familjär atmosfär och en avslappnad miljö där du utvecklar dina kunskaper i spanska!

Pluspunkter

 
Nueva Lengua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Underbart läge vid Karibiska kusten
  • Stort urval aktiviteter och utflykter
  • Liten familjär skola
  • Fantastiskt kulturarv

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      Australien
      Italien
      Kanada
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill komma det colombianska vardagslivet och kulturen närmare och ger en naturlig förstärkning av språkstudierna på skolan. Detta gäller speciellt i ett latinamerikanskt land. Familjerna är noggrant utvalda av skolan. Värdfamiljerna bor på ett avstånd på ca 15 minuter från skolan, och studenterna har tillgång till enkelrum eller dubbelrum och halvpension.

Vänligen observera att de flesta av våra värdfamiljer i området inte har varmvatten, eftersom staden har en angenäm temperatur året runt.

Studentlägenhet

language spanish school colombia nueva lengua

Nuva Lenguas studentlägenhet är perfekt för studenter som vill uppleva den pulserande, färgglada staden Cartagena medan de bor precis ovanför sina klassrum. Du erbjuds ett enkelrum med eget badrum, Wi-Fi, en TV och en garderob. Linne och handdukar tillhandahålls och rummet städas regelbundet. Det finns tvättmöjligheter i tvättstuga bara fyra minuter från ditt boende. Medan du är i Cartagena kan du prova på colombiansk matlagning i det gemensamma köket eftersom du har självhushåll. Under fritiden har du möjlighet att du umgås med dina lägenhetskamrater i loungen eller koppla av vid poolen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)