esl 50plus language courses english england jersey st brelade s college

St Brelade’s College

St Brelade’s College

Vår partnerskola ligger sedan 1978 i en mycket trevlig gammal stenbyggnad från 1600-talet, 200 meter över byn S:t Aubin med sin pittoreska hamn. Studenterna kan spela volleyboll i trädgården eller organisera grillfester. Det finns 12 klassrum, en liten cafeteria, där du kan dricka ett glas med de andra studenterna och en liten datorsal med gratis internet. Och allt detta bara cirka tio minuter från öns huvudstad, St. Helier.

Pluspunkter

 
St Brelade’s College
1 / 10

Pluspunkter

  • Idyllisk inramning för att studera engelska
  • Varm atmosfär och många grupp- och sportaktiviteter
  • Maximalt 10 studenter per klass
  • Behagligt klimat från höst till vår tack vare Golfströmmen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Frankrike
      Italien
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo i en värdfamilj är ett fantastiskt sätt att komma in i det dagliga livet på denna charmiga ö. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum och delar de gemensamma utrymmena med de andra familjemedlemmarna. Din värd erbjuder halvpension (frukost, middag). Internet via Wi-Fi finns också. Skolans buss hämtar dig på morgonen och lämnar dig på kvällen.

Peterborough Residens

ESL Languages Peterborough residence St. Brelade's College Jersey UK

Byggt på resterna av ett köpmanshus från 1600-talet, bara 10 minuters promenad från skolan, blandar detta boende den gamla och den nya världen. Residenset ligger på en lugn gata i S:t Aubin, nära över 20 barer och restauranger. Studenterna kan välja mellan enkel-, tvåbädds-, eller trebäddsrum eller svit, alla med privat badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, liksom en lätt frukost och städning en gång i veckan. Tvättstuga finns att tillgå mot en mindre avgift. Rummen har skrivbord, stol och förvaringsutrymme för kläder. Alla studenter får utnyttja det fullt utrustade gemensamma köket, två matrum, ett solrum, studierum och en terrass med underbar havsutsikt.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.