esl english england eastbourne st giles international hero 0

St Giles International

St Giles International

Vår partnerskola i Eastbourne är ackrediterad hos British Council och är medlem av English UK. Den ligger några meter från stranden i en mycket vacker byggnad, omgiven av trädgård med en terrass. Förutom välutrustade klassrum finner du här multimediasal och gratis internetuppkoppling, ett DVD-bibliotek, videos och ett språklabb. Om du söker lugn och ro, finner du det i det välfyllda, pedagogiska biblioteket. Du befinner dig mycket nära Eastbournes centrum, vilket är praktiskt för shopping! Affärerna, restaurangerna och andra etablissemang, liksom sportanläggningarna ligger alltså nära till. En matsal vetter ut mot trädgården och terrassen.

Pluspunkter

 
St Giles International
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola med excellent anseende
  • Standardkurser i engelska hela året, från 14 år
  • Lugn, säker omgivning och utmärkt infrastruktur
  • Familjär stämning och tillmötesgående personal

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Saudiarabien
      Italien
      Turkiet
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Flertalet av familjerna som anlitas av skolan, tar emot studenter sedan många år och känner deras behov. De är belägna omkring 20 – 40 minuter från skolan till fots och erbjuder boende i eget rum med frukost eller halvpension. Under högsäsong kommer studenterna under 18 år, att blir placerade i tvåbäddsrum med en annan student med annat modersmål och i samma ålder. Är ni två som reser tillsammans kan ni spara pengar genom att boka ett tvåbäddsrum. Kontakta oss för mer information om detta erbjudande.

Hadleigh Hotel (från 18 år)

ESL hotel accommodation 2

Bo på detta trestjärniga hotell i händelsernas centrum, endast fem minuter från Eastbourne Pier och på 10 minuters promenad från skolan. Du erbjuds ett enkelrum med säng, bord, garderob, TV, handdukar, sängkläder och privat badrum. Wi-Fi finns i hela fastigheten och en städservice en gång i veckan av både rum och allmänna utrymmen. Du får tillgång till ett gemensamt kök och har självhushåll. Inga måltider serveras. Efter lektionerna kan du använda den gemensamma loungen för att umgås med dina nya vänner.

Hotell, Guest house

ESL-hotel-accommodation-2

För större oberoende finns följande två alternativ, beroende på din budget. Ytterligare information och priser på begäran.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.