esl english ireland northern ireland bray atc language travel hero

ATC Language & Travel

ATC Language & Travel

Vår språkskola i Bray, ATC Language & Travel, ligger i fyra viktorianska hus bredvid varandra vid stranden. Försiktigt renoverade erbjuder språkskolan 17 moderna och bekväma klassrum. Byggnaden är ljus och rymlig och många av de 20 klassrummen har utsikt mot vattnet. Modern undervisnings- och audiovisuell utrustning förenklar språkets inlärande och stimulerar kommunikationen mellan elever och lärare. Skolans studiecenter ligger i en annan byggnad som också blivit helt renoverad, är utrustat med rikligt pedagogiskt material, datorer och studiematerial för studenterna. Ett bibliotek ligger också i denna byggnad. Datorrummet har datorer med gratis uppkoppling till internet. Wi-Fi finns i hela byggnaden. En cafeteria, ett uppehållsrum och en trädgård kompletterar denna trivsamma miljö.

Pluspunkter

Watch Language School ATC, Bray on YouTube.
 
ATC Language & Travel
Watch Language School ATC, Bray on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Lugn och avslappnad miljö en halvtimme söder om Dublin
  • Magnifik skola vid stranden
  • Brett utbud av boende nära skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI
esl mei accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Brasilien
      Spanien
      Frankrike
      Japan
      Turkiet
      Kina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och bor upp till 50 minuter från skolan till fots. Du kan gå eller ta buss till kurscentret. Vänligen notera att det kan ta längre tid under högsäsong. Familjerna erbjuder boende i eget eller delat rum, halvpension på vardagar och helpension under veckosluten.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Här kan den mer självständige studenten få eget eller delat rum, samt dela badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum med TV och DVD. Internettillgång i hela huset och både sängkläder och handdukar finns på plats. tillgång till tvättmaskin och torktumlare.

Residens (från 18 år)

ESL Languages residence ATC Bray Ireland

Residenset ligger 700 meter från skolan och erbjuder eget eller delat rum med eget badrum. Du delar vardagsrum och fullt utrustat kök med andra studenter. TV och internet finns genom WiFi. Sängkläder och handdukar finns på plats och du kan använda tvättmaskin och torktumlare.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.