ESL ILSC Education Group Vancouver

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Vår partnerskola består av sex byggnader vilka ligger på fem minuters avstånd från varandra. Dessa byggnader är Richards Campus (huvudbyggnaden), Hastings Campus, Seymour Campus I och II, Granville Campus och Dansmuirhuset. Var och en har sin egen stil, men alla har den varma och kollektiva miljö som kännetecknar skolorna inom ILSC. Tillsammans hyser de fler än 80 klassrum, flera språklaboratorier och internet via Wi-Fi. De sex uppehållsrummen ger möjlighet till avkoppling eller samtal tillsammans med andra utländska studenter över en kopp kaffe. Dessutom ligger skolan på bekvämt avstånd till allmänna kommunikationer och allt annat som Downtown Vancouver har att erbjuda.

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Japan
      Brasilien
      Mexico
      Taiwan
      Colombia
      Turkiet
      Schweiz
      Tyskland
      Spanien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Familjerna bor i stadens villaområden, vilket tillför en viss livskvalitet, men det kan också bli nödvändigt att använda sig av allmänna kommunikationsmedel för att ta sig till och från skolan. De studerande bor i eget rum och får två måltider på vardagarna och tre under veckosluten. Att välja detta boende innebär mycket språkträning i vardagliga situationer och en djupdykning i den kanadensiska kulturen. Genom att bo så här får du säkerligen vänner för livet i Kanada!

Student House ILSC Co-Living (från 18 år)

ESL Languages student co-living house ILSC Vancouver

Detta boende erbjuder enkel- och tvåbäddsrum i ett hus som delas med mellan tre och 16 studenter, bara 20 - 35 minuter från skolan med kollektivtrafik. Rummen är utrustade med skrivbord, stolar, sängar och garderober. Badrummen delas och sängkläder ingår, men handdukar tillhandahålls inte. Huset har ett delat kök och en gemensam lounge. Det finns också en tvättstuga och en städservice en gång i veckan tillhandahålls för gemensamma ytor. Det ingår inga måltider, men huset har ett fullt utrustat kök (eller två kök i de större husen). Gemensamma ytor inkluderar en lounge, köksområde och uteplats/trädgård för avkoppling. Fastigheterna erbjuder också gratis Wi-Fi. Studenter under 19 år kommer att behöva ett samtyckeintyg från vårdnadshavare för att boka denna bostad.

Residens APT Living (från 19 år)

ESL Languages APT Living residence ILSC Vancouver

Studenterna placeras i en egen studiolägenhet med badrum, ett studiebord, stol, TV (ingen kabel), bäddsoffa, garderob, ett eget kök och ett tvättrum. Wi-Fi är tillgänglig i hela fastigheten. Sängkläder tillhandahålls, men studenterna tar med sig egna handdukar. Det finns en gemensam betaltvättstuga. Städservice ingår inte. Måltider tillhandahålls inte heller, men det finns ett fullt utrustat kök. Fastigheten erbjuder en rad gemensamma områden, inklusive ett gym, kök, grillplats, TV-lounge (med kabel), spelrum, minigolf, utomhuspool, bastu och badtunna för gästerna att njuta av. Studenter under 19 år kommer att behöva föräldrars samtyckeintyg för att boka denna bostad.

Residens, lägenhet, hotell

ESL apartment studio accommodation

Andra boendemöjligheter på residens, i delad eller egen lägenhet, eller på hotell finns också att tillgå.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.