ESL Spanish Spain Seville clic international house

CLIC International House

CLIC International House

Skolan erbjuder en drömtillvaro för den som vill göra en djupdykning i estetik och i andalusisk kultur. Skolan är belägen i en vacker typisk Sevillabyggnad med en skuggig innergård och solterrass och bara några steg från rådhuset, katedralen och slottet Alcázar. Skolan är luftkonditionerad och förfogar över 30 välutrustade klassrum, ett bibliotek, en läsesal, ett konferensrum och en datorsal med fri tillgång till internet. Mycket erfarna lärare och International House's kvalitetsgaranti borgar för verkligt gedigna kurser, vare sig du väljer en kortare specialinriktad kurs som affärsspanska eller har möjlighet att studera under en längre tid. Under högsäsong och beroende av antalet deltagare, erbjuder skolan extra klassrum nära huvudbyggnaden.

Pluspunkter

 
CLIC International House
1 / 10

Pluspunkter

  • Andalusiens huvudstad med rikt kulturarv
  • Bra nationalitetsmix
  • Välutbildade och erfarna lärare
  • Mycket för pengarna
  • Skolan är ett ackrediterat center där du kan göra din DELE-examen.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Frankrike
      Storbritannien
      Schweiz
      Nederländerna
      USA
      Japan
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Skolan ordnar boende för de studerande hemma hos familjer i eget rum med halvpension (frukost och lunch) eller helpension inkluderat. Familjerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola och bor i närheten av skolan. Att bo i en lokal värdfamilj i Sevilla är ett fantastiskt sätt att upptäcka andalusisk kultur och att använda spanskan i ett autentiskt sammanhang, vilket hjälper dig att snabbt förbättra dina kunskaper.

Residens Rinconcillo och Polavieja

Residence - Rinconcillo - CLIC Sevilla Accommodation Gallery 1050 1

I hjärtat av Sevillas historiska och kommersiella distrikt, välkomnar skolans residens (Rinconcillo och Polavieja) studenter i en vänlig och mångkulturell miljö. Du bor i ett bekvämt enkelrum eller tvåbäddsrum och delar badrum med de andra internationella studenterna, om du inte väljer alternativet med privat badrum. Ett stort vardagsrum, fullt utrustat kök och en tvättstuga finns tillgängliga för invånarna. På alla tre residensen har du också gratis Wi-Fi. Sängkläder finns, men badhanddukar ingår inte. Städning sker en gång i veckan.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Om du vill njuta av maximalt oberoende, kan du välja att dela lägenhet med människor som bor i Sevilla. Med detta alternativ, utan måltider, kan du dra nytta av ett boende i enkelrum (tvåbäddsrum även möjligt får två studenter som reser tillsammans) mitt i stadens centrum, på cirka 20 minuters promenadavstånd från skolan. Du kommer att dela gemensamma utrymmen - kök, vardagsrum och badrum - med övriga som bor i lägenheten. Sängkläder och handdukar ingår.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.