esl english usa san diego cel pacific beach hero

CEL Pacific Beach

CEL Pacific Beach

Vår partnerskola, vid södra Kaliforniens populäraste strand, Pacific Beach, är medveten om sitt priviligierade läge: det är i en avspänd miljö som den erbjuder kurser i engelska av mycket hög kvalitet. På så sätt får studenterna inte bara fördelarna av stranden och dess många restauranger och kaféer, utan även av språkprogram speciellt utformade för internationella deltagare. Och som extra plus ligger stränderna vid Mission Bay endast ett hundratal meter bort, vilket ger studenterna tillgång till två mycket uppskattade hot spots! Skolan är fullt luftkonditionerad och disponerar 8 ljusa klassrum, en studentlounge, några datorer och gratis internet via Wi-Fi. Grupperna har 7 studenter i medeltal (max. 12) för att lärarna ska ha tid att ägna sig åt var och en av deltagarna utan att dra ner på takten på lektionerna.

Pluspunkter

Watch Language school CEL Pacific Beach, San Diego on YouTube.
 
CEL Pacific Beach
Watch Language school CEL Pacific Beach, San Diego on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan ligger bara några steg från San Diegos vackraste stränder
  • Högkvalitativ undervisning och lyhörda lärare
  • Utmärkta boendealternativ
  • Stort utbud av vattenaktiviteter, besök och utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Japan
      Tyskland
      Brasilien
      Italien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta alternativ är alltid säkert: genom att delta i en lokal familjs dagliga liv tar du till dig och förbättrar din engelska snabbare och mer varaktigt. Dessutom får du en inblick i autentisk amerikansk kultur. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum (två studenter av samma kön) och kan välja mellan enbart frukost eller halvpension. Familjerna bor inom en omkrets av 30 - 45 minuter (max. 75 minuter) från kurscentret och alla studenter kan nå skolan med allmänna kommunikationer.

Delad lägenhet Standard (från 18 år)

ESL Languages Shared apartment standard CEL San Diego Pacific Beach

Detta enkla residens erbjuder många fördelar med att bo i Kalifornien, nära stranden och bara en 15 till 35 minuters bussresa till skolan. Studenterna kan välja antingen ett eget eller ett tvåbäddsrum, som delas med slumpmässigt utvalda studenter eller ett dubbelrum för studenter som reser tillsammans. Varje rum har förvaringsutrymme, sängkläder, handdukar, Wi-Fi och tillgång till ett delat badrum. Studenterna kan sköta sin tvätt mot en extra kostnad. Rummen städas och sängkläder byts varannan vecka. Det finns ett gemensamt kök i lägenheten för självhushåll. Lägenheterna har ett gemensamt vardagsrum där studenterna kan umgås och titta på TV mellan lektionerna.

Delade lägenheter komfort (från 18 år)

CEL Pacific Beach - Standard Shared apartment

Detta boendealternativ är perfekt för studenter som önskar spendera sin tid i San Diego bland andra studenter och ha tillgång till en rad bekvämligheter. Residenset ligger på bara 15–35 minuters bussresa från språkskolan och erbjuder ett val mellan enkel- eller tvåbäddsrum i en gemensam lägenhet. Varje rum är inrett med ett nattduksbord, en garderob och privat badrum.  Lägenheterna är utrustade med gratis Wi-Fi, en smart-TV, ett gemensamt vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Studenterna är självständiga under sin vistelse: de har självhushåll och tvättmaskiner finns på plats mot en avgift. Residenset tillhandahåller och byter sängkläder / handdukar samt städar rummen varannan vecka.

studenterna har tillgång till ett gemensamt gym och utomhuspool för att umgås med vänner och njuta av the Californian Sun!

Delad lägenhet Pacific Beach Superior (från 18 år)

ESL Languages Pacific Beach superior shared apartment CEL San Diego USA

Detta moderna lägenhetskomplex i resortstil ligger i hjärtat av Pacific Beach - en perfekt vykortsmiljö med palmer, oändlig blå himmel, brusande vågor och surfvibbar!

Hotellet ligger på bara 25 minuters promenad från språkskolan och erbjuder alla bekvämligheter du kan drömma om. Varje lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum, ett kök, ett vardagsrum och en balkong, samt gratis Wi-Fi och en smart-TV.

Gemensamma utrymmen i byggnaden inkluderar en pool, en grillplats, ett gym, tennisbanor och mer ... en verklig kalifornisk dröm!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.