ESL ILSC Education Group in New Delhi

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Vår partnerskola ligger i hjärtat av ett bostadsområde i södra New Delhi, på bottenvåningen i två nyrenoverade byggnader. Här finns alltså gott om plats för 13 rymliga och bekväma klassrum, ett uppehållsrum, ett datorrum och ett kök. Studenterna har tillgång till gratis internet via Wi-Fi på hela skolan. I biblioteket finns även DVD. Samtliga klassrum är utrustade med luftkonditionering. När du väljer att läsa engelska i New Delhi, väljer du samtidigt en extraordinär och berikande upplevelse. Här träffar du studenter från Centralasien, Fjärran Östern och Europa, liksom ett stort antal indiska kursdeltagare som studerar med stort intresse och engagemang, vilket ger dig chansen att verkligen lära känna den indiska kulturen och den mångfald som formar detta enorma land.

Pluspunkter

Watch Språkskola ILSC, New Delhi on YouTube.
 
ILSC Education Group
Watch Språkskola ILSC, New Delhi on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Vibrerande stad, som är den idealiska landningsplatsen i Indien
  • Liten skola som ger dig en personlig uppmärksamhet
  • Kurser, speciellt fokuserade på kommunikation oh interaktion
  • Boende i värdfamilj för en fördjupad kunskap om indiskt vardagsliv
  • Attraktivt besöks- och utflyktsprogram för att upptäcka den rika kulturen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Indien
      Japan
      Sydkorea
      Frankrike
      Schweiz
      Tyskland
      Amerika
      Afrika
      Belgien
      Sverige
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation indian

Vår partnerskola har valt ut familjer med bekvämt boende nära skolan, vilka är intresserade av att ta emot internationella studenter. På detta sätt får du en unik möjlighet att upptäcka lokalbefolkningens livsstil och dela deras dagliga liv samtidigt som du fördjupar dina kunskaper i engelska i en välkomnande miljö. Du har eget rum och får räkna med runt 30 minuters resa till skolan.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Vår partnerskola ställer till sina studenters förfogande ett antal bekväma lägenheter i kurscentrets omedelbara närhet. Enkel- och dubbelrum med eget eller delat badrum ger de internationella studenterna tillfälle att få erfarenhet av att bo på egen hand i New Delhi. Du delar en stor salong utrustad med ett matbord, soffor och ett lågt bord, med de andra boende, liksom det fullt utrustade köket. TV med DVD-spelare och en skön balkong på framsidan, gör boendet i delad lägenhet till ett mycket uppskattat alternativ. Flaskor med mineralvatten tillhandahålls och en gång om dagen kommer en lokalvårdare. Du kan också, mot betalning, få använda tvättstugan.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-4

Önskar du bo på hotell kan skolan ge adresser till lämpligt belägna alternativ i olika prisklasser. Begär information och priser.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.