ESL English Ireland Northern Ireland: ACET cork language centre international

ACET/Cork Language Centre International

ACET/Cork Language Centre International

ACET/Cork Language Centre International

Vår partnerskola har sitt säte i Corks stadskärna, i en elegant och nyrenoverad 1700-talsbyggnad i georgisk stil. Skolan förfogar över 24 bekväma klassrum och moderna faciliteter, ett studierum, ett bibliotek, ett Internet-nätverk, en multimediasal med audio, video och CD-ROM-material. Lektionerna hålls av motiverade och erfarna lärare, och undervisningen anpassas till individuella intressen och mål så långt som möjligt. Det står studenterna fritt att välja det upplägget som passar bäst, utifrån skolans stora och varierade kursutbud.

Pluspunkter

 
ACET/Cork Language Centre International
1 / 10

Pluspunkter

  • Vacker stad med rik historia och kultur
  • Väletablerad skola
  • Lektioner anpassade efter individuella behov
  • Möjlighet att kombinera kurser med arbetspraktik
  • Officiellt examenscentrer för Cambridge, TOEIC och TOEFL examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
MEI
esl mei accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Schweiz
      Ryssland
      Frankrike
      Japan
      Belgien
      Tyskland
      Italien
      Polen
      Polen
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en värdfamilj är ett utmärkt sätt att praktisera det inlärda språket dagligen i en varm och motiverande omgivning. De utvalda familjerna erbjuder boende i eget rum med halvpension (helpension under helgerna). De bor i stadens bostadsområde, med goda kommunikationer, cirka 30-40 minuter från skolan. Studenterna som väljer boende hos värdfamilj får dessutom gratis transfer från flygplatsen vid ankomst (mellan 9.00 och 22.30).

Studentresidens (från 16 år, öppet 1/6 2024 – 17/8 2024)

esl-student-accommodation-hero

Detta vackra sommarresidens ligger bara 30 minuters promenad från Corks centrum och 10 minuters bussresa från skolan. Studenterna placeras i ett enkelrum i en lägenhet med tre till fem rum och ett gemensamt kök/lounge, där du kan koppla av, umgås och ta hand om dig själv. Varje rum har ett skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av boendet, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Du förväntas hålla ditt eget rent rent, men gemensamma utrymmen kommer att städas varje vecka. Det här boendet är ett bra ställe för att få nya vänner i Irland, och mellan lektionerna kan du spendera tid med dessa nya vänner i residensets TV- och spelrum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.