Kings

Vår partnerskola ligger på Fisher College campus, mitt i hjärtat av centrala Boston och nära många attraktioner som Boston Common, Harvard och Charles River! Skolan ligger i ett klassiskt hus i brunsten och utstrålar elegans i hela sin rymliga och ljusa reception, sina välutrustade klassrum och de gemensamma utrymmena för umgänge och studier efter lektionerna. På campus finns också andra bekvämligheter som en matsal, ett fantastiskt bibliotek och ett utbud av sport- och fitnessfaciliteter. Du välkomnas i en familjär atmosfär av supervänlig personal - från dina lärare till skolchefen, kommer du att finna att alla är glada att hjälpa dig att lära dig och att få ut så mycket som möjligt av din vistelse!

Pluspunkter

Watch Språkskola Kings, Boston on YouTube.
 
Kings
Watch Språkskola Kings, Boston on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Fantastiskt läge på ett stort och välutrustat universitetscampus i centrala Boston
  • Upplev det amerikanska collegelivet tillsammans med amerikanska studenter
  • Tillgång till utmärkta sportanläggningar på plats
  • Studentresidens året runt på campus

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Taiwan
      Japan
      Italien
      Sydkorea
      Argentina
      Turkiet
      Spanien
      Chile
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 4 veckor)

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo med lokalbefolkningen är ett fantastiskt sätt att verkligen fördjupa sig i språket och det amerikanska sättet att leva! Dessa lokala värdar bor vanligtvis cirka 35-55 minuter från skolan med kollektivtrafik och kan inkludera arbetande familjer, par, ensamstående eller pensionärer.

Du kommer att bo i ett bekvämt enkelrum och får halvpension, så att du inte behöver oroa dig för mycket om dina måltider!

 

Residens Fisher Hi (från 17 år) (ine tillgängligt 12.05-31.08.24)

esl IQ hammersmith residence

Residens Fisher Hi  är unikt beläget i centrum av Boston, med närhet till service och bara 10 minuters promenad från språkskolan. Du kommer att placeras i dubbelrum, alla med garderob, eget badrum, Wi-Fi, skrivbord och stol. Studenterna har tillgång till ett fullt utrustat kök, men det finns möjlighet till halvpension på Fisher College Cafeteria som ligger en dryg kvarts promenad bort. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och kan tvättas i betaltvättstuga på plats. De gemensamma utrymmena städas dagligen. Du kan umgås med dina nya vänner i ett stort urval av luftkonditionerade gemensamma faciliteter, inklusive ett spelrum och en lounge. Personal bor på residenset och receptionen är öppen dygnet runt för de boendes välbefinnande.

Residens Fisher College (från 17 år) (tillgängligt 12.05-31.08.24)

esl languages dublin Brickworks Residence

Residens Fisher College är den perfekta platsen för studenter som vill få den klassiska amerikanska sovsalupplevelsen under sin sommar i USA - antingen i samma byggnad som campus eller direkt intill. Du kan välja mellan ett enkel-, tvåbädds- eller trippelrum - som alla inkluderar skrivbord och stol, Wi-Fi och förvaringsutrymme. Sängkläder och handdukar kommer att tillhandahållas, men tvättas av studenten i betaltvättstuga på plats. Du har självhushåll, men kan få halvpension (frukost och lunch). Residenset svarar för städning av allmänna utrymmen, men studenterna är ansvariga för att hålla sina rum rena. Studenterna kan dra fördel av den sociala atmosfären i de gemensamma utrymmena för att träffa nya vänner.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.