Nueva Lengua

Vår partnerskola i Medellin ligger i en stor, traditionell fastighet i en av de mest kulturellt rika stadsdelarna i staden. Området har gott om inbjudande restauranger, trendiga gallerier, vänliga kaféer och bokaffärer. Campus har ett kök, cafeteria, allrum, studentboende, åtta klassrum och en uteplats där studenter kan njuta av stadens sköna klimat. Varje klassrum rymmer åtta elever och är utrustat med en traditionell whiteboard. Wi-Fi finns tillgängligt i hela skolan. Skolan organiserar dagliga aktiviteter från måndag till fredag, så att studenterna kan njuta av sina nya omgivningar, inklusive dans-/matlagningslektioner, sport, volontärarbete, utflykter, konstutställningar och mer!

Pluspunkter

Watch Språkskola Nueva Lengua, Medellín on YouTube.
 
Nueva Lengua
Watch Språkskola Nueva Lengua, Medellín on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • En stad värd att upptäcka: vackert omgivande landskap och dynamiskt stadsliv
  • Boutiqueskola med utmärkt läge
  • Familjär miljö med starkt lärarengagemang
  • Attraktivt och varierat fritidsprogram

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      Australien
      Italien
      Kanada
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

För att fördjupa dig i landets vardagskultur, är detta det bästa alternativet: bo hos en värdfamilj i Medellín! Du blir varmt mottagen av dina värdar i eget rum med halvpension. Övriga utrymmen (badrum, vardagsrum, etc.) delas med familjen. Ett konstant utbyte blir resultatet av denna dagliga kontakt och du förbättrar varje dag dina språkliga färdigheter. Familjerna bor i genomsnitt på 15 minuters avstånd med kollektivtrafik från centrum och för att ta dig till skolan behöver 30 minuter med metro eller taxi

Residens

ESL Languages residence Nueva Lengua Medellín

Studenter som vill tillbringa sin tid i Medellin i samma byggnad som sin skola, med många möjligheter att umgås och ha kul, kommer att hitta det de letar efter med det här alternativet. Residenset erbjuder ett val mellan enkelrum eller ett rum delat med fyra andra studenter, vart och ett med nya, bekväma möbler och tillgång till ett delat badrum. Studenterna erhåller sängkläder och handdukar, som de kan tvätta gratis i tvättmaskiner på plats. Residenset tillhandahåller en städtjänst och frukost utan extra kostnad, men studenterna får laga andra måltider själva i det fullt utrustade köket. Efter lektionerna kan studenterna koppla av i anläggningarna på plats, till exempel en trädgård, spelrum, TV -rum och allrum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.