Nueva Lengua

Vår partnerskola i Medellin ligger i en stor, traditionell fastighet i en av de mest kulturellt rika stadsdelarna i staden. Området har gott om inbjudande restauranger, trendiga gallerier, vänliga kaféer och bokaffärer. Campus har ett kök, cafeteria, allrum, studentboende, åtta klassrum och en uteplats där studenter kan njuta av stadens sköna klimat. Varje klassrum rymmer åtta elever och är utrustat med en traditionell whiteboard. Wi-Fi finns tillgängligt i hela skolan. Skolan organiserar dagliga aktiviteter från måndag till fredag, så att studenterna kan njuta av sina nya omgivningar, inklusive dans-/matlagningslektioner, sport, volontärarbete, utflykter, konstutställningar och mer!

Pluspunkter

Watch Språkskola Nueva Lengua, Medellín on YouTube.
 
Nueva Lengua
Watch Språkskola Nueva Lengua, Medellín on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En stad värd att upptäcka: vackert omgivande landskap och dynamiskt stadsliv
  • Boutiqueskola med utmärkt läge
  • Familjär miljö med starkt lärarengagemang
  • Attraktivt och varierat fritidsprogram

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      Australien
      Italien
      Kanada
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

För att fördjupa dig i landets vardagskultur, är detta det bästa alternativet: bo hos en värdfamilj i Medellín! Du blir varmt mottagen av dina värdar i eget rum med halvpension. Övriga utrymmen (badrum, vardagsrum, etc.) delas med familjen. Ett konstant utbyte blir resultatet av denna dagliga kontakt och du förbättrar varje dag dina språkliga färdigheter. Familjerna bor i genomsnitt på 15 minuters avstånd med kollektivtrafik från centrum och för att ta dig till skolan behöver 30 minuter med metro eller taxi

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)