Expanish

Campuset ligger i det pulserande, gröna Palermodistriktet i Buenos Aires - ett grannskap fyllt med barer och restauranger och populärt hos utlandsarbetande och studenter. Skolan själv är belägen i en nyligen renoverad 1920-talsbyggnad. Campus har tre våningar med 12 ljusa klassrum. Varje klassrum rymmer mellan 12 och 6 studenter (beroende på säsong) och vart och ett är utrustat med traditionell whiteboard, smart-TV och Wi-Fi. Det finns datorer och läsplattor som studenterna får använda, samt ett gemensamt område och lounge att njuta av mellan lektionerna. För dig som vill prova på argentinsk mat, har skolan snacks, ett kök för matlagningskurser och en underbar utomhusplats för att hålla traditionella argentinska grillfester!

Pluspunkter

Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
 
Expanish
Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • En magisk stad med ett imponerande kulturarv
  • Fantastiskt läge i ett av de trevligaste områdena i staden
  • Utmärkta undervisningsfaciliteter och vänlig personal

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Brasilien
      USA
      Nederländerna
      Tyskland
      Storbritannien
      Frankrike
      Australien
      Kanada
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

När du bor hos en familj i Buenos Aires, drar du störst nytta av din språkresa och lär dig allt om hur Porteños lever i vardagen. Du får prata spanska i en avslappnad miljö och får tillämpa allt det du lärt dig under lektionerna. Du bor i eget rum och har halvpension.

Obs: Studenter, 16 - 17 år, måste boka boende i värdfamilj och flygplatstransfer.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages shared apartment Expanish Buenos Aires

De studenter som vill vara mer oberoende kan välja detta boendealternativ, som innebär att de delar en möblerad lägenhet med andra utländska eller argentinska studenter, eller en annan lokalinvånare i Buenos Aires. Det är ett tillfälle att skaffa sig nya vänner med vilka du delar kök, badrum och andra gemensamma utrymmen. På kvällen, efter lektionerna, lagar ni era måltider tillsammans och utbyter recept. I en lägenhet bor mellan två och åtta personer.

Babel studiolägenheter (från 18 år)

ESL Languages Babel Studio Apartments Expanish Buenos Aires

Detta boende erbjuder en lugn tillflyktsort från Buenos Aires hektiska puls, med intima studiolägenheter belägna i den trevliga stadsdelen Belgrano, bara fem minuters promenad från skolan. Varje studio har en säng, ett litet vardagsrum, Wi-Fi, AC och värme, en privat balkong och ett kök. Sängkläder och handdukar ingår och byts varje vecka och det finns tvättmöjligheter mot en extra avgift. Veckostädning ingår och du har självhushåll. Efter en lång studiedag kan gästerna koppla av i den gemensamma jacuzzin på taket och njuta av den fantastiska utsikten över staden.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.