Expanish

Campuset ligger i det pulserande, gröna Palermodistriktet i Buenos Aires - ett grannskap fyllt med barer och restauranger och populärt hos utlandsarbetande och studenter. Skolan själv är belägen i en nyligen renoverad 1920-talsbyggnad. Campus har tre våningar med 12 ljusa klassrum. Varje klassrum rymmer mellan 12 och 6 studenter (beroende på säsong) och vart och ett är utrustat med traditionell whiteboard, smart-TV och Wi-Fi. Det finns datorer och läsplattor som studenterna får använda, samt ett gemensamt område och lounge att njuta av mellan lektionerna. För dig som vill prova på argentinsk mat, har skolan snacks, ett kök för matlagningskurser och en underbar utomhusplats för att hålla traditionella argentinska grillfester!

Pluspunkter

Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
 
Expanish
Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • En magisk stad med ett imponerande kulturarv
  • Fantastiskt läge i ett av de trevligaste områdena i staden
  • Utmärkta undervisningsfaciliteter och vänlig personal

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Brasilien
      USA
      Nederländerna
      Tyskland
      Storbritannien
      Frankrike
      Australien
      Kanada
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

När du bor hos en familj i Buenos Aires, drar du störst nytta av din språkresa och lär dig allt om hur Porteños lever i vardagen. Du får prata spanska i en avslappnad miljö och får tillämpa allt det du lärt dig under lektionerna. Du bor i eget rum och har halvpension.

Obs: Studenter, 16 - 17 år, måste boka boende i värdfamilj och flygplatstransfer.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages shared apartment Expanish Buenos Aires

De studenter som vill vara mer oberoende kan välja detta boendealternativ, som innebär att de delar en möblerad lägenhet med andra utländska eller argentinska studenter, eller en annan lokalinvånare i Buenos Aires. Det är ett tillfälle att skaffa sig nya vänner med vilka du delar kök, badrum och andra gemensamma utrymmen. På kvällen, efter lektionerna, lagar ni era måltider tillsammans och utbyter recept. I en lägenhet bor mellan två och åtta personer.

Studiolägenheter (från 18 år)

ESL Language shared apartment Expanish Buenos Aires Argentina

Expanish erbjuder två alternativ av likartat möblerade studiolägenheter: Arenales och Callao, på två minuters promenad och 12 minuter med tåg från språkskolan. Båda ligger i det charmiga, säkra området Recoleta och är de perfekta alternativen för studenter som vill åtnjuta självständighet under sin vistelse. Varje studiolägenhet har plats för en eller två studenter och innehåller ett badrum, fullt utrustat kök, AC / värme, TV (med kabel) och kassafack. Du har tillgång till tvättmöjligheter mot avgift och sängkläder / handdukar tillhandahålls och byts på plats. Städning sker en gång varje vecka och du har självhushåll. Båda fastigheterna har studenter från Expanish och erbjuder flera faciliteter för umgänge. Dessa inkluderar ett gym, takgrill, terrass och en takpool i Arenales eller jacuzzi i Callao.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.