Expanish

Vår partnerskola har ett fantastiskt läge i Recoleta, en av de vackraste stadsdelarna i Buenos Aires. Skolan har även unika lokaler eftersom dess 12 klassrum och flera kontor ligger i ett modernt komplex med ett fantastiskt tak! Dina lektioner i spanska äger rum i ljusa och rymliga klassrum och du kommer att göra snabba framsteg tack vare dina erfarna, infödda lärare. Mellan lektionerna, njut av ett mellanmål eller en kopp kaffe och umgås med dina nya internationella vänner i studentloungen. Efter lektionerna kan du gå till den berömda Recoleta-kyrkogården och köpcentret Alto Palermo, eller hoppa på tunnelbanan (bara tre kvarter från skolan) och utforska allt Buenos Aires har att erbjuda!

Pluspunkter

Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
 
Expanish
Watch Språkskola Expanish, Buenos Aires on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En magisk stad med ett imponerande kulturarv
  • Fantastiskt läge i ett av de trevligaste områdena i staden
  • Utmärkta undervisningsfaciliteter och vänlig personal

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
DELE
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

När du bor hos en familj i Buenos Aires, drar du störst nytta av din språkresa och lär dig allt om hur Porteños lever i vardagen. Du får prata spanska i en avslappnad miljö och får tillämpa allt det du lärt dig under lektionerna. Du bor i eget rum och har halvpension.

Delad lägenhet (från 18 år)

esl language english usa santa monica ww house accomodation ashton

De studenter som vill vara mer oberoende kan välja detta boendealternativ, som innebär att de delar en möblerad lägenhet med andra utländska eller argentinska studenter, eller en annan lokalinvånare i Buenos Aires. Det är ett tillfälle att skaffa sig nya vänner med vilka du delar kök, badrum och andra gemensamma utrymmen. På kvällen, efter lektionerna, lagar ni era måltider tillsammans och utbyter recept. I en lägenhet bor mellan två och åtta personer.

Hotell (från 18 år)

ESL-hotel-accommodation-4

För kortare vistelser föreslår vår partnerskola även boende på hotell.Kontakta oss för ytterligare information.

Studiolägenheter

esl shared appartment accommodation

Expanish erbjuder två alternativ av likartat möblerade studiolägenheter: Arenales och Callao, på två minuters promenad och 12 minuter med tåg från språkskolan. Båda ligger i det charmiga, säkra området Recoleta och är de perfekta alternativen för studenter som vill åtnjuta självständighet under sin vistelse. Varje studiolägenhet har plats för en eller två studenter och innehåller ett badrum, fullt utrustat kök, AC / värme, TV (med kabel) och kassafack. Du har tillgång till tvättmöjligheter mot avgift och sängkläder / handdukar tillhandahålls och byts på plats. Städning sker en gång varje vecka och du har självhushåll. Båda fastigheterna har studenter från Expanish och erbjuder flera faciliteter för umgänge. Dessa inkluderar ett gym, takgrill, terrass och en takpool i Arenales eller jacuzzi i Callao.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Buenos Aires language stay hero
Andra skolor i området
Buenos Aires
esl spanish uruguay montevideo academia uruguay hero
Montevideo
Academia Uruguay
 
ESL Nueva Lengua
Bogotá
Nueva Lengua