Don Quijote

Skolan Don Quijote har ett väldigt vackert läge, endast några minuters promenad från fantastiska stränder med vit sand. Den är omgiven av en tropisk trädgård, det sköna karibiska ljuset och den saltaktiga luften från Atlanten och är mycket välutrustad. Skolan har 14 bekväma klassrum och en ljus och rymlig cafeteria som tillför skolan en plats att slappna av på. Efter lektionerna, kommer du ha mängder med val: spela volleyboll, sola i skolträdgården eller gå och dra fördel av stranden.

Pluspunkter

 
Don Quijote
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Exceptionellt läge bara några steg från stranden
  • Kvalitetsskola med vänlig atmosfär
  • Max 8 studenter per grupp
  • Examenscenter för DELE- och SIELE-examina

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      USA
      Schweiz
      Storbritannien
      Australien
      Nederländerna
      Danmark
      Frankrike
      Österrike
      Kanada

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att vara en del av en familjs vardagsliv är en mycket bra möjlighet att fördjupa dig i den mexikanska kulturen och att praktisera din spanska varje dag, även utanför lektionstid. Studenterna bor i ett enkel- eller dubbelrum med halvpension.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Dessa lägenheter, som ligger två minuter till fots från skolan, är det idealiska alternativet för att kunna njuta fullt ut av din språkresa! Du bor i ett av de två enkelrummen med delat badrum (tvåbäddsrum går att få för studenter som reser tillsammans) och kan koppla av i vardagsrummet eller i matsalen med de andra gästerna, eller laga din mat i köket. Lakan tillhandahålls (men du tar med dig egna handdukar). Varje lägenhet har gratis Wi-Fi och städning av gemensamma utrymmen sker en gång i veckan. Affärer hittar du fem minuter från lägenheten till fots.

Residens

Residence - Don Quijote residencia - Don Quijote Playa del Carme Accommodation Gallery 1280 2

I Playa del Carmen är det också möjligt att bo i ett residens, ca 5 minuters promenad från skolan. Studenterna bor antingen i ett enkel- eller dubbelrum. Rummen är bekväma och välutrustade, med ett skrivbord för studier, eget badrum, luftkonditionering. Det serveras mexikansk frukost varje morgon i cafeterian och du kan även njuta av terrassen för grillfester med andra studenter.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Playa Del Carmen language stay
Andra skolor i området
Playa del Carmen
esl spanish mexico puerto vallarta spanish experience center hero.jpg
Puerto Vallarta
Spanish Experience Center
 
ESL Nueva Lengua Cartagena
Cartagena
Nueva Lengua
 
ESL Habla Ya Spanish School
Bocas del Toro
Habla Ya