Lexis Korea

I hjärtat av Busans vibrerande Seomyeonkvarter, erbjuder vår koreanska språkskola tio ljusa och moderna klassrum, som upptar ett helt våningsplan i det moderna DS Tower. Skolan har gratis Wi-Fi, en lounge och ett studierum, idealiskt för att umgås med de andra deltagarna. Med en maximal gruppstorlek av 14 och en genomsnittlig storlek av endast 8 studenter, åtnjuter du en individualiserad undervisning i skolan som ligger på bara några steg från tunnelbanestationen i Seomyeon, med förbindelser till hela Busan.

Pluspunkter

 
Lexis Korea
1 / 10

Pluspunkter

  • * Utmärkt läge i Busans centrum
  • * Små grupper för att underlätta konversation
  • * God nationalitetsmix, inklusive lokala studenter på residenset
  • * Kontakt med koreanska studenter genom ”buddy”-program

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Tyskland
      USA
      Schweiz
      Brasilien
      Japan
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation korean

På en radie av ungefär 20 minuter med kollektivtrafik från språkskolan, är ett boende i värdfamilj ett ovärderligt sätt att få erfarenhet av koreansk kultur. Du bor i eget rum hos familjen med gratis tillgång till tvätt och kan välja mellan halvpension eller enbart frukost. Gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar är inkluderat i priset. Detta är ett fantastiskt sätt att öva koreanska genom att bo hos en lokal familj och lära känna deras vanor och traditioner.

Residens (från 18 år)

esl languages dublin Brickworks Residence

Beläget en minut till fots från campus, erbjuder detta moderna residens enkelrum, tvåbäddsrum och fyrbäddsrum – vart och ett med eget badrum, kokvrå och tvättmaskin. Lakan ingår, men inte handdukar. Du har gratis Wi-Fi och kan besöka affärerna och restaurangerna på bottenvåningen. På fem till sju minuters promenadavstånd hittar du den stora stationen Seomyeon och mängder av kaféer, affärer och restauranger, där du kan upptäcka det koreanska köket. Busan väntar på dig!

Ministudio (från 18 år)

ESL-hotel-accommodation-3

Om du vill omge dig med andra internationella och lokala koreanska studenter, kan du bo i en ministudio med privat badrum. På rummet finns gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar, skrivbord, stol, garderob och ett litet kylskåp.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.