Liden & Denz

Vår partnerskola är perfekt belägen i centrum av Riga, omgiven av restauranger, bara en tio minuters promenad från det kulturella hjärtat Gamla stan, åtta minuter från tågstationen och en minut från spårvagnshållplatsen. Campus ligger i en underbar, innovativt utformad byggnad, med en lounge och sex naturligt upplysta klassrum - vart och ett för 12 elever och utrustade med en traditionell whiteboard. Skolan erbjuder gratis och snabb Wi-Fi i hela skolan för att stödja eget lärande. Skolan hjälper sina elever att utforska lettisk kultur genom matlagningskurser efter lektionerna, stadspromenad, målning av Matrjosjkadockor, lektioner i rysk handskrift och utflykter.

Pluspunkter

Watch Language school Liden & Denz, Riga on YouTube.
 
Liden & Denz
Watch Language school Liden & Denz, Riga on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Lettland, rysktalande till 45 %, tillhör Schengen – de europeiska (EU) studenterna behöver inte visum.
  • Billiga flyg till Riga från de viktigaste europeiska städerna
  • Mycket attraktiv stad som ligger på mindre än 15 km från sandstränder
  • Stort utbud av olika boendealternativ

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Italien
      USA
      Frankrike
      Storbritannien
      Österrike
      Belgien
      Nederländerna
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta boendealternativ ger dig en god inblick i Rigas befolknings dagliga liv, speciellt hos de rysktalande familjerna, som etablerat sig i denna region. Ett unikt tillfälle att öva det ryska språket i en avspänd omgivning. Du delar de gemensamma utrymmena med familjen, men bor i eget rum. På begäran och mot tillägg kan du få privat badrum, hos familjer som bor i hus och inte i lägenhet. Enligt önskemål får du enbart frukost, eller halvpension. Familjerna bor i allmänhet på 20-30 minuters (max. 50 minuters) till kurscentret.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta alternativ, beläget bara 15 till 20 minuter från språkskolan, erbjuder större oberoende och passar studenter som önskar att bo tillsammans med andra internationella studenter. Här får du ett eget eller ett tvåbäddsrum. Du lagar dina måltider i det gemensamma köket och kan njuta av det livliga grannskapet alldeles utanför porten. Lakan och handdukar byts en gång i veckan i samband med städning. Du har gratis tillgång till internet via Wi-Fi och en tvättmaskin finns att disponera för studenterna som bor i lägenheten.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-2

På begäran finns hotell i olika prisklasser disponibla. [Kontakta oss](://578) för mer detaljer.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.