Liden & Denz

I hjärtat av Riga, mellan centralstationen och den imponerande operabyggnaden, upptar vår partnerskola andra våningen i ett burget, historiskt hus. Runt omkring finns gott om barer, affärer och restauranger, som lockar dig att upptäcka det lokala livet efter lektionerna. Tio ljusa och rymliga klassrum, ett pausrum med snacks- och dryckesautomater, liksom ett språklabb står till studenternas förfogande, vilka kommer från hela världen. Internettillgång via Wi-Fi är gratis i hela skolan. Studenterna använder innergården som mötesplats och för grillkvällar. På några steg från skolan, på andra sidan kanalen som löper längs boulevarden hittar du Rigas historiska centrums skatter.

Pluspunkter

Watch Language school Liden & Denz, Riga on YouTube.
 
Liden & Denz
Watch Language school Liden & Denz, Riga on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lettland, rysktalande till 45 %, tillhör Schengen – de europeiska (EU) studenterna behöver inte visum.
  • Billiga flyg till Riga från de viktigaste europeiska städerna
  • Mycket attraktiv stad som ligger på mindre än 15 km från sandstränder
  • Stort utbud av olika boendealternativ

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
TRKI
#
Boende:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Italien
      USA
      Frankrike
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta boendealternativ ger dig en god inblick i Rigas befolknings dagliga liv, speciellt hos de rysktalande familjerna, som etablerat sig i denna region. Ett unikt tillfälle att öva det ryska språket i en avspänd omgivning. Du delar de gemensamma utrymmena med familjen, men bor i eget rum. På begäran och mot tillägg kan du få privat badrum, hos familjer som bor i hus och inte i lägenhet. Enligt önskemål får du enbart frukost, eller halvpension. Familjerna bor i allmänhet på 20-30 minuters (max. 45 minuters) till kurscentret.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

I samma byggnad som kurscentret ligger i, kan du få ett eget eller ett tvåbäddsrum, alla med privat badrum. Du lagar dina måltider i det gemensamma köket och kan njuta av en bekväm miljö i direkt anslutning till skolan. Lakan och handdukar byts en gång i veckan is samband med städning. Du har gratis tillgång till internet via Wi-Fi och en tvättmaskin finns att disponera för studenterna som bor i lägenheten.

Studio/Hus

ESL apartment studio accommodation

Välj detta boendealternativ om du vill vara helt självständig. Här bor du ensam eller tillsammans med en eller flera personer som du reser tillsammans med och kan på så sätt njuta av en lugn och trivsam atmosfär efter lektionerna. Du bor antingen i en studio i staden (på minst en kvarts promenadavstånd till skolan), eller i ett hus i badorten Jurmala (30-40 minuter med tåg för att komma till skolan). I alla boenden tillhandahålls lakan och handdukar. Städning kan erhållas mot tillägg.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-2

På begäran finns hotell i olika prisklasser disponibla. [Kontakta oss](://578) för mer detaljer.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Riga language stay
Andra skolor i området
Riga
esl russian russia saint petersburg liden denz hero.jpg
Sankt Petersburg
Liden & Denz
 
esl russian russia moscow liden denz hero.jpg
Moskva
Liden & Denz