esl english england london tti camden town hero

Top Up Learning (Tti School)

Top Up Learning (Tti School)

Vilken annan stadsdel i den engelska huvudstaden har en sådan förmåga att förföra? Med sina fashionboutiquer, sina fasader täckta med inspirerad Street Art och sina alltid lika livliga gator. Camden drar till sig och fascinerar sina besökare. Nära King’s Cross och på några steg från Regent’s Park slår Camdens hjärta till rytmen av vintagemarknader, innepubar, vindlande kanaler och ett hektiskt nattliv. Mitt i Camden Town befinner sig vår partnerskolas huvudcenter, färdigt att ta ledningen när det gäller kreativitet! Du får tillgång till en mycket dynamisk undervisning. Du får små tredimensionella tavlor, kallade Idiom Boxes, som tagits fram av skolans lärare och som illustrerar engelska uttryck på ett sätt du aldrig glömmer! De engagerade och entusiastiska lärarna ger en effektiv undervisning och bidrar även till att skapa en atmosfär där studenterna omedelbart känner sig som hemma! I en trevåningars röd tegelbyggnad erbjuder skolan en infrastruktur av hög kvalitet: rymliga och ljusa klassrum, en studiesal med datorer som får användas fritt och med en bibliotekshörna, en trivsam cafeteria med gratis te och kaffe, samt en takterrass, den idealiska platsen att träffa de andra deltagarna som kommer från världens alla hörn. Grädde på moset: skolan ersätter de studenter som hjälper till i cafeterian med gratislektioner! Ett andra center på mindre än 10 minuters promenadavstånd, ligger i Kentish Town och erbjuder samma färgrika och inspirerande miljö. Här erbjuds programmet 30+ i en speciell del till trettioåringar på medelnivå.

Pluspunkter

 
Top Up Learning (Tti School)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola som ligger i en av Londons livligaste stadsdelar
  • Familjär atmosfär som gynnar utbyte och kreativitet
  • Speciellt program 30+
  • Stort urval boenden nära skolan
  • Originellt och varierat aktivitetsprogram

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Frankrike
      Italien
      Brasilien
      Japan
      Tyskland
      Turkiet
      Schweiz
      Sydkorea
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Alla värdfamiljer har noggrant utvalts av vår partnerskola och bor i Londons zon 2 och zon 3, vissa på mindre än 30 minuters promenadavstånd från skolan. I total fördjupning i det dagliga lokala familjelivet kommer du att prata engelska från morgon till kväll och upptäcka dina värdars vanor och livsstil. Du väljer mellan endast frukost eller halvpension. Mot tillägg kan vissa familjer erbjuda privat badrum.

Delad lägenhet (från 18 år)

esl-student-accommodation-hero

Mer självständighet och kontakt med andra internationella studenter får du om du väljer att bo i delad lägenhet. Du bor i eget rum (mot tillägg) eller i tvåbäddsrum med delat badrum. Pluspunkt för delad lägenhet: de ligger på några minuter till fots från kurscentret! Utrustade med kök och bekväma rum och regelbunden städning har dessa lägenheter alla tvättstuga och gratis internet via Wi-Fi. Sängkläder och handdukar tillhandahålls.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)