ILSC Sydney school (Adults) (English)

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Vår partnerskola ligger i den ikoniska Woolworths-byggnaden i centrum av Sydney. Town Hall tågstation och större busshållplatser ligger precis utanför byggnaden, så du har hela Sydney framför fötterna! Skolan har 32 renoverade klassrum spridda över två etage, alla utrustade med datorer, projektorer och den senaste tekniken. Andra faciliteter inkluderar ett bibliotek, ett datalaboratorium med datorer och internetåtkomst för studenterna, en bekväm studentlounge med bordtennisbord och fotbollsspel, samt automater med drycker och snacks, TV-apparater, en DVD-spelare och gratis höghastighets-Wi-Fi. Det finns två kök med kylskåp och mikrovågsugnar och bekväma matplatser. På campus ligger också ILSC Café, där studenterna kan fortsätta utveckla sina språkkunskaper medan de lär sig att göra kaffe som en barista. På bottenvåningen i byggnaden hittar du en livsmedelsaffär och i de omedelbara omgivningarna massor av internationella restauranger. Det är det perfekta läget för att lära sig engelska och lära känna Sydney!

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

  • Sydney är en livlig, kosmopolitisk stad i världsklass
  • Massor av solsken hela året och inom 30 minuter till världsberömda stränder
  • Unikt lektionsvalsmöjlighet med en mångskiftande studentgrupp
  • Aktivitetskoordinatorer på campus för resor efter skolan och under helgen
  • Supercentralt läge i hjärtat av Sydneys centrum

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
ACPET
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Thailand
      Colombia
      Japan
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Det är utan tvekan det bästa alternativet för att få ut så mycket som möjligt av språkresan till Australien. Genom att du bor hos en familj i Sydney kommer du att få en fullständig inblick i vardagslivet bland invånarna i denna stad. Du tränar språket i en avslappnad, familjär miljö och du kommer att uppskatta möjligheten att tillämpa det du lärt dig i skolan under dagen. Du bor i eget rum, har halvpension och delar gemensamma utrymmen med de andra i värdfamiljen. De värdfamiljer som vår partnerskola valt ut är varmhjärtade och välkomnande och redan från första dagen får du ta del av den legendariska gästvänligheten bland invånarna i detta land.

Delade lägenheter Iglu Chatswood (från 18 år)

ESL Languages Iglu Chatswood residence ILSC Sydney

Bo i en delad lägenhet med alla en studentbostads förmåner, mitt i distriktet Chatswood och bara 30 minuter från skolan med tåg. Du erbjuds ett mysigt rum, utrustat med ett skrivbord och gott om förvaringsutrymme och med eget badrum. Sängkläder och handdukar ingår. Du kommer att dela det fullt utrustade köket, matplatsen och loungen med TV med fyra andra studenter. Lokalerna inkluderar också ett biografrum, sociala utrymmen med spel, en innergård, cykelrum och en tvättstuga.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.