esl german germany berlin alpadia berlin hero

Alpadia Berlin

Alpadia Berlin

Vår partnerskolas kurscenter i Berlin ligger i stadsdelen Schöneberg, ett centralt, vackert och livligt område i den tyska huvudstaden. Berlins främsta sevärdheter finns i närheten, liksom de viktigaste stationerna för kollektivtrafiken. Skolan utmärker sig genom sin familjära och personliga atmosfär, där varje student får individuell uppmärksamhet. Detta märker man särskilt under lektionerna, som ges i grupper med max 14 personer. Studenterna kan också använda sig av cafeterian, som är den idealiska platsen för att träna språket och lära känna nya människor under pauserna.

Pluspunkter

Watch Language School Alpadia, Berlin on YouTube.
 
Alpadia Berlin
Watch Language School Alpadia, Berlin on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Språkskola av hög kvalitet och exceptionell inlärningsmiljö
  • Hög andel elever som klarar de officiella examensproven i tyska
  • Mycket stort nätverk för boende: i familj eller i delad lägenhet
  • Examenscenter för TELC- och TestDaf-examina

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
FaDaF
esl fadaf accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Italien
      Spanien
      Tyskland
      Ryssland
      Storbritannien
      Frankrike
      USA
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj eller WG

ESL-host-family-accommodation-2

Vår språkskola i Berlin organiserar deltagarnas boende och har tillgång till ett mycket bra nätverk av noga utvalda värdfamiljer. Dessa familjer erbjuder halvpension eller enbart frukost, samt eget rum. Du får uppleva hemkänsla och autentiskt berlinliv hos lokalbor. Du bor ungefär 30 minuter från skolan (med ett max-avstånd på 60 minuter beroende på säsong). Dubbelrum endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Delad lägenhet (WG – inneboende hos hyresvärd, från 18 år)

ESL languages shared apartment with locals WG Alpadia Berlin

WG, eller delad lägenhet, är ett etablerat begrepp i den tyska kulturen där studenter bor självständigt och centralt tillsammans med tyska hyresvärdar. Du får eget rum, men delar kök och badrum. Detta alternativ är mycket fördelaktigt, framför allt på det ekonomiska planet: Berlin är fullt av prisvärda, billiga restauranger! Dubbelrum endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Delad lägenhet (endast för Alpadias studenter)

Berlin Alpadia Accommodation

Dessa fantastiska lägenheter har ett centralt läge, bekvämt belägna på översta våningen av skolbyggnaden. Närområdet är fullt av kaféer, barer, restauranger och affärer, samt på gångavstånd till ett flertal kollektivtrafikalternativ.
 Lägenheterna delas av högst tre studenter från Alpadia och består av två sovrum (ett singel- och ett tvåbäddsrum), ett gemensamt badrum, kök och matrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och det finns gratis Wi-Fi i de gemensamma utrymmena. Dessutom har du möjlighet att tvätta på plats.

Studentlägenhet Pankstrasse (från 18 år)

ESL Languages Pankstrasse residence Alpadia Berlin Germany

Beläget i Berlins livliga centrum, bara en 30-minuters tunnelbaneresa från skolan, är detta boende perfekt för studenter som vill bo bland likasinnade i hjärtat av Berlin. Du erbjuds eget rum i en lägenhet med två till fyra andra studenter. Varje lägenhet har ett gemensamt kök, delat badrum, gratis Wi-Fi, en städtjänst och tvättmöjligheter för självbetjäning. Varje rum har ett skrivbord, stol och lampa - sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, men du tar med dig dina egna handdukar. Studenterna har valet att antingen stanna eller lämna under lovet - detta val kommer i slutändan att avgöra boende- och städavgifterna. Sammantaget är detta boende idealiskt för dig som vill ha bekväm tillgång till Berlin och dess unika energi och kultur.

Residens David Friedländer Haus (från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Detta komfortabla, moderna residens ligger i Moabit, en central stadsdel i Berlin på gränsen till floden Spree och några kanaler i närheten av Tiergarten. Du kommer genast att känna dig som hemma i ditt enkelrum med privat badrum och egen kokvrå. I rummet har du fria sängkläder och handdukar, ett skrivbord, stol, garderob och lampa. I hela byggnaden finns gratis Wi-Fi, takterrass, cykelparkering under tak, tvättmöjligheter och en stor gemensam del med TV och delat kök. Till skolan kommer du på 25 minuter med buss!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)