Lacunza - IH

Skolan erbjuder nya moderna och välutrustade lokaler i centrum av San Sebastian. Här har du också tillgång till multimediacenter, internet, en trevlig solterrass och ett bibliotek. Som medlem av International House ger skolan en högkvalitativ undervisning med mycket erfarna lärare i spanska som främmande språk. Skolans kurser för språklärare och kurserna i baskisk historia och kultur hör till specialiteterna.

Pluspunkter

 
Lacunza - IH
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Kvalitetsskola med utmärkta lärare
  • Kulturstad på gränsen till Pyreneerna och Frankrike
  • Möjligheter till surfing

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Frankrike
      Nederländerna
      USA
      Schweiz
      Storbritannien
      Irland
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

I San Sebastian kan du välja att bo hos en värdfamilj där du har eget rum och kan få antingen frukost eller halvpension.

Delad lägenhet

ESL Languages shared apartment IH Lacunza San Sebastian Spain

Det mest populära alternativet är delad lägenhet, där du har eget rum och delar de gemensamma utrymmena med andra studenter eller en lokalinnevånare. Här ordnar du själv maten.

Studentresidens

ESL Languages residence IH Lacunza San Sebastian Spain

Från residenset vid havet, i stadsdelen Antiguo, når du skolan och stadens centrum på ca 30 minuter med buss. Du har eget rum med privat badrum, minibar och TV och intar din frukost i residensets cafeteria tillsammans med andra internationella och lokala studenter. Du disponerar för din bekvämligeht ett antal gemensamma faciliteter : en salong med bordtennisbord, babyfotboll och biljard, ett bibliotek, ett multimediarum, ett musikrum, ett studierum, ett gym , en basketbollplan, en betaltvättstuga, samt dryckes- och snacksautomater. Hela residenset har gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts var fjortonde dag.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)