esl french france tours institut de touraine hero

Institut De Touraine

Institut De Touraine

Vår partnerskola undervisar utlänningar i franska och i den franska kulturen sedan 1912 – vilket säger mycket om denna välkända, privata institutions erfarenhet och kunnande! Institut de Touraine består av tre sammanhängande byggnader i en magnifik omgivning i hjärtat av Tours, några steg från de viktigaste sevärdheterna och på två minuters promenad från de medeltida kvarteren. Här finns 30 klassrum med interaktiv utrustning och mycket annat: 6 språklabb, ett datalabb, ett bibliotek, en multimediasal, en datorsal, två vilorum med piano, bordtennisbord och fotbollsspel, men även en cafeteria samt dryckes- och snacksautomater. I hela centret har du tillgång till Wi-Fi.

Pluspunkter

 
Institut De Touraine
1 / 10

Pluspunkter

  • Franska och fransk kultur i hjärtat av Frankrike
  • Centralt belägen skola, en timme från Paris
  • Examenscenter för DELF/DALF
  • Personlig uppföljning av studenterna, välutrustat resurscenter
  • Spännande aktiviteter och fantastiska utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
Logo accreditation FLE ESL Languages
QUALIOPI
Qualiopi Logo

Studenternas nationaliteter

      Europa
      Asien
      USA
      Sydamerika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Med sitt nät av över 200 familjer, kommer vår partnerskola att hitta det idealiska alternativet för dig: som del av familjen pratar du franska kontinuerligt och upptäcker dina värdars livsstil och den franska vardagskulturen. Du har halvpension under veckan, helpension under veckosluten och får din tvätt tvättad en gång i veckan. Du bor i eget rum med eget eller delat badrum, Du delar andra gemensamma utrymmen med din värdfamilj.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.