esl french france tours institut de touraine hero

Institut De Touraine

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Institut De Touraine

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Institut De Touraine

Vår partnerskola undervisar utlänningar i franska och i den franska kulturen sedan 1912 – vilket säger mycket om denna välkända, privata institutions erfarenhet och kunnande! Institut de Touraine består av tre sammanhängande byggnader i en magnifik omgivning i hjärtat av Tours, några steg från de viktigaste sevärdheterna och på två minuters promenad från de medeltida kvarteren. Här finns 30 klassrum med interaktiv utrustning och mycket annat: 6 språklabb, ett datalabb, ett bibliotek, en multimediasal, en datorsal, två vilorum med piano, bordtennisbord och fotbollsspel, men även en cafeteria samt dryckes- och snacksautomater. I hela centret har du tillgång till Wi-Fi.

Vår partnerskola öppnade igen 25/05, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
Institut De Touraine
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Franska och fransk kultur i hjärtat av Frankrike
  • Centralt belägen skola, en timme från Paris
  • Examenscenter för DELF/DALF
  • Personlig uppföljning av studenterna, välutrustat resurscenter
  • Spännande aktiviteter och fantastiska utflykter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Med sitt nät av över 200 familjer, kommer vår partnerskola att hitta det idealiska alternativet för dig: som del av familjen pratar du franska kontinuerligt och upptäcker dina värdars livsstil och den franska vardagskulturen. Du har halvpension under veckan, helpension under veckosluten och får din tvätt tvättad en gång i veckan. Du bor i eget rum och delar badrum och andra gemensamma utrymmen med din värdfamilj.

Residens Les Estudines (minimum 4 veckor)

Residence Les Estudines - Rouen - French in Normandy Accommodation Gallery 962 5

På 10 minuter till fots från Institut de Touraine bor du i en studio med kokvrå, bäddsoffa och privat badrum. Här disponerar du dessutom Wi-Fi, sängkläder och handdukar, köksgeråd, städutrustning och automatisk tvättstuga.

Studio/delad lägenhet

esl-student-accommodation-hero

Du väljer mellan studio och en flerrumslägenhet. I allmänhet ligger de centralt, på cirka 10 minuters promenad från skolan, är möblerade och har all nödvändig utrustning (köksgeråd, el-artiklar, etc.). Du har tillgång till badrum och kök, men det finns inte tvättstuga. Sängkläder och handdukar tillhandahålls.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-1

Upplysningar och priser på begäran.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Tours-language-stay-hero
Andra skolor i området
Tours
esl french france rouen french in normandy hero
Rouen
French in Normandy
 
esl french france lyon alpadia lyon hero
Lyon
Alpadia Lyon
 
esl language courses abroad french france brest ciel bretagne.jpg
Brest
CIEL Bretagne