esl french france rouen french in normandy hero

French in Normandy

French in Normandy

I en rymlig, fristående byggnad disponerar vår partnerskola 12 stora klassrum och ett resurscentrum. Tillgång till internet via Wi-Fi är gratis. 10 datorer står till förfogande för studenterna, som kommer från jordens alla hörn, och i entrén finns en TV som sänder nyheter. Kurscentret ligger bara på tre minuters promenad från den underbara Jardin des Plantes, där promenader, picknic eller träning blir till ett nöje. Utnyttja att kunna vara i staden Rouen samtidigt som du är helt nära ett fantastiskt grönområde.

Pluspunkter

 
French in Normandy
1 / 10

Pluspunkter

  • Välrenommerad språkskola med brett kursutbud
  • Bra nätverk av värdfamiljer
  • Vacker, historisk stad med gott om gågator
  • Officiellt examenscenter förTCF 

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FLE
esl fle accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      Italien
      Tyskland
      Spanien
      Schweiz
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Alla värdfamiljer väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola och alla bor maximum 40 minuter från skolan med buss – vänligen notera att det kan ta längre tid under högsäsong. Du har ett eget rum (privat badrum på begäran), halvpension under vardagarna och helpension under veckosluten. Att bo hos lokalinvånarna är tveklöst det bästa sättet att lära sig franska och att fördjupa sig i fransk kultur.

Residens Séjours & Affaires(från 18 år, maximum tre veckors vistelse)

Residence Les Estudines - Rouen - French in Normandy Accommodation Gallery 962 4

Till de studenter som vill vara mer oberoende, föreslår vår partnerskola boende på residens, som ligger ca 15 minuter från kurscentret till fots. Residenset erbjuder sovrum med privat badrum och köksvrå. Frukosten är inkluderad måndag - lördag.

Studiolägenheter Les Estudines (från 18 år, bokning minimum 4 veckor)

ESL Languages Studio Les Estudines French in Normandy Rouen

För dig som värdesätter integritet och oberoende över allt annat, kan detta boende vara precis vad du letar efter! Bo i en elegant studiolägenhet, bara 15 minuters promenad från skolan, utrustad med en bäddsoffa, skrivbord, stol, garderob, TV, värdeskåp, Wi-Fi, badrum och matlagningsmöjligheter för självhushåll. Du förväntas hålla ditt egna utrymme rent och kommer att behöva tvätta och byta sängkläder som tillhandahålls. Du tar med egna handdukar. Det finns en cafeteria på plats som serverar frukost varje dag (bortsett från söndagar och helgdagar) där du kan umgås med andra boende över en kopp te eller kaffe.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.