ESL Languages Australia Melbourne Browns hero
Engelska skolor i Melbourne

BROWNS English Language School

Engelska skolor i Melbourne

BROWNS English Language School

BROWNS English Language School

Detta campus är bekvämt beläget i hjärtat av Melbourne, omgivet av affärer, barer och restauranger och har utmärkta transportförbindelser. Skolan är baserad i ett kontorshöghus och ståtar med en rad toppmoderna faciliteter, inklusive tysta studieområden, en gemensam lounge och 16 ljusa, rymliga klassrum. Varje klassrum rymmer upp till 18 elever och har interaktiva whiteboards. Byggnaden är helt rullstolsanpassad och gratis Wi-Fi finns tillgängligt på hela campus. Sammantaget är den här skolan en utmärkt bas för att utforska Melbournes pulserande hjärta!

Pluspunkter

 
BROWNS English Language School
Engelska skolor i Melbourne
1 / 10

Pluspunkter

  • Ljust, modernt campus med bra förbindelser i hjärtat av Melbourne
  • Ett brett utbud av aktiviteter, inklusive sociala evenemang, kulturlektioner och utflykter
  • Mångsidig blandning av studenter som möjliggör en rolig, internationell miljö

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

 Fördjupa dig i en engelsktalande miljö, både i och utanför klassrummet med våra noggrant utvalda och kontrollerade värdfamiljer i Melbourne. Ingen värdfamilj bor mer än 50 minuter från skolan och erbjuder dig ett eget sovrum. Varje rum är utrustat med ett skrivbord och har tillgång till ett delat badrum (rum med eget badrum finns tillgängliga mot en extra kostnad). Sängkläder och handdukar ingår och kan tvättas gratis på plats. Studenterna kan välja halvpension, med möjlighet till helpension mot en extra kostnad, eller inga måltider  — det finns inte tillgång till kök.

Studentlägenheter Yugo Berkeley Street (från 18 år)

Browns Melbourne

Bo i en trevlig lägenhet med sex sovrum, full av bekvämligheter och bara 17 minuter från skolan med kollektivtrafik. Detta boende är ett utmärkt alternativ för studenter som letar efter en bekväm och social vistelse i staden. Du får ett enkelrum med säng, skrivbord, garderob, byrå och tillgång till delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår och kan tvättas mot en avgift i faciliteterna på plats. Du har självhushåll i det gemensamma köket och ansvarar för att hålla utrymmena rena. Här finns utmärkta faciliteter som du får utnyttja med dina vänner mellan lektionerna, inklusive ett gym, bio, spelrum, studieområde, matsal, allrum och en terrass med en grill där du kan njuta av den australiska solen!

Delad lägenhet Docklands Executive Apartments (från 18 år)

ESL Languages Docklands Executive Apartments Browns Melbourne

Detta boende blandar perfekt bekvämlighet med komfort. Du bor i ett enkelrum i en lägenhet som delas med en annan student, bara 10 minuter från skolan med kollektivtrafik. Lägenheten har gratis Wi-Fi, en gemensam lounge med TV, ett fullt utrustat kök och en balkong. Varje rum har ett skrivbord, en byrå och ett eget badrum. Linne ingår, men du tar med egna handdukar. Du tvättar gratis med hjälp av faciliteterna på plats. Du städar ditt eget utrymma själv och har självhushåll. Mellan lektionerna kan du hålla dig i form i den gemensamma poolen och på gymmet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.