Academia Tica

I San José – Coronado, är skolan belägen på ”Quinta Toyopàn”: en före detta bondgård omgiven av en tropisk trädgård som sträcker sig över 5000 m2, i ett soligt och grönt område. Studenterna har tillgång till trädgård, reception, en terass ovanför trädgården, ett litet bibliotek, Internet, telefon och tv, liksom ett litet lunchrum. När du är ledig, kan du använda ett bordtennisbord, cyklar och en liten basketplan, helt gratis. De kvaliciferade lärarna har både stor erfarenhet av att lära ut deras modersmål och en stor entusiasm för spanskan. Utbildningen är orienterad mot muntlig och skriftlig, daglig kommunikation.

Pluspunkter

 
Academia Tica
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett land med mycket rik natur
  • Väletablerad, dynamisk skola med hög kvalitet
  • Volontärarbetei nationalparker
  • Examenscenter för DELE-examen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Tyskland
      Nederländerna
      Frankrike
      Kanada
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL Languages host family Academia Tica Jacó

Vi rekommenderar att bo med en familj från Costa Rica, eftersom de erbjuder den perfekta omgivningen för att praktisera spanska i en avslappnad och autentisk atmosfär. Du har ditt eget rum, med frukost och middag på kvällen varje dag, liksom transport från flygplatsen. Observera att det finns sängkläder, men inte handdukar. Du kan även få ett eget badrum för extra kostnad.

Lägenheter

Residence - On Campus - Academia Tica, San José Accommodation Gallery 1158 1

För de som vill ha mer självständighet, finns det fint möblerade lägenheter I San José – San Rafael de Coronado. De har kokvrå, badrum och TV. Det finns enkel- och dubbelrum. Det här valet ger dig möjligheten att göra saker i din egen takt, i stadens hjärta.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)