Academia Tica

I San José – Coronado, är skolan belägen på ”Quinta Toyopàn”: en före detta bondgård omgiven av en tropisk trädgård som sträcker sig över 5000 m2, i ett soligt och grönt område. Studenterna har tillgång till trädgård, reception, en terass ovanför trädgården, ett litet bibliotek, Internet, telefon och tv, liksom ett litet lunchrum. När du är ledig, kan du använda ett bordtennisbord, cyklar och en liten basketplan, helt gratis. De kvaliciferade lärarna har både stor erfarenhet av att lära ut deras modersmål och en stor entusiasm för spanskan. Utbildningen är orienterad mot muntlig och skriftlig, daglig kommunikation.

Pluspunkter

 
Academia Tica
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett land med mycket rik natur
  • Väletablerad, dynamisk skola med hög kvalitet
  • Volontärarbetei nationalparker
  • Examenscenter för DELE-examen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Tyskland
      Nederländerna
      Frankrike
      Kanada
      Sverige
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL Languages host family Academia Tica Jacó

Vår partnerskola väljer omsorgsfullt ut sina värdfamiljer, som vanligtvis bor ca 15 till 30 minuter från språkskolan. Vi rekommenderar att bo med en familj från Costa Rica, eftersom de erbjuder den perfekta omgivningen för att praktisera spanska i en avslappnad och autentisk atmosfär. Du har ditt eget rum eller bor i ett tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans), med frukost och middag på kvällen varje dag. Observera att det finns sängkläder, men inte handdukar.

Lägenheter

Residence - On Campus - Academia Tica, San José Accommodation Gallery 1158 1

För dig som vill dela med andra internationella studenter under din vistelse och vill ha mer självständighet har vår partnerskola också ett residens i samma byggnad som skolan. Du bor i enkel- eller tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans) och delar kök, badrum, tvättstuga, TV-rum och en tropisk trädgård med de andra gästerna. Vänligen notera att sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar och att residenset har Wi-Fi.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.