Don Quijote

Vår partnerskola ligger i ett vackert 1500-talskloster mitt i stadens historiska centrum. Byggnaden ligger 100 meter från det berömda universitetet och på fem minuters avstånd från praktfulla Plaza Mayor. Skolan har 17 klassrum som ligger på tre olika våningar, ett uppehållsrum, ett bibliotek och en underbar patio där studenter från hela världen kan träffas för att lära sig Cervantes språk på den plats där det skapades.

Pluspunkter

 
Don Quijote
1 / 10

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Nederländerna
      Frankrike
      Storbritannien
      Österrike
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Att bo i en värdfamilj, som är omsorgsfullt utvald av vår partnerskola, utgör det bästa alternativet för att lära sig språket under optimala villkor, eftersom du kommer i direkt kontakt med det verkliga livet i landet, dess mat, kultur och språk. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum och äter frukosten och kvällsmåltiden tillsammans med din värdfamilj. Detta är det bästa sättet att utveckla dina språkliga färdigheter utanför klassrummet.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Delad lägenhet är ett fantastiskt boendealternativ om du vill ha oberoende. Du bor i eget rum eller tvåbäddsrum i en lägenhet tillsammans med fyra eller fem andra utländska studenter från skolan och delar kök, vardagsrum och badrum. Det finns även TV och tvättmaskin i lägenheterna. Gemensamma utrymmen städas en gång i veckan. Du kommer att träffa folk från hela världen och få en värdefull social erfarenhet.

Residens

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Internationella studenter ockuperar flera residens, vilka alla är belägna i Salamancas stadskärna, 10-20 minuters promenad från skolan. Dessa residens består av 20 till 50 singelrum, alla utrustade med gratis internet via Wi-Fi. I varje residens har studenterna även fri tillgång till ett antal datorer. På residenset bor både spanska och internationella studenter. Du delar badrum med de andra studenterna, men har även möjlighet att boka ett rum med tillhörande privat badrum, genom att betala en extra avgift. Det finns inga möjligheter till matlagning på residensen, men här finns kylskåp som du kan använda för att kyla mat och dryck.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.