EasySL

Du kommer att studera engelska mitt i hjärtat av Vallettas historiska stadskärna. Det välutrustade kurscentret har 15 klassrum med interaktiva tavlor och ett resurscenter med datorer, ett bibliotek och gratis Wi-Fi. Efter lektionerna eller under rasterna kan du utnyttja den bekväma studentloungen på översta våningen och den härliga takterrassen med sin utsikt över Grand Harbour för att koppla av. På fem minuters promenad från skolan ligger den viktigaste busshållplatsen varifrån du lätt når öns många sevärdheter för att upptäcka dess skatter. OBS : under högsäsong kan vissa lektioner hållas i en annan, liknande, byggnad som ligger två minuter till fots från kurscentrets huvudbyggnad.

Pluspunkter

 
EasySL
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge
  • En drömplats om du vill kombinera avkoppling med språkstudier
  • Soligt klimat nästan hela året

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Tyskland
      Japan
      Schweiz
      Polen
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Du får möjlighet att ta del av det dagliga livet i en maltesisk familj. Det är en perfekt möjlighet att insupa kulturen på ön och praktisera sin engelska, utanför lektionstid, i en välkomnande och varm miljö. På cirka 30 minuters avstånd från skolan bor du i ditt egna rum med skrivbord för dina studier och äter frukost och middag tillsammans med värdfamiljen under veckans alla dagar.

Delad lägenhet

ESL Languages shared apartment EasySL Valletta Malta

Vår partnerskola föreslår även inkvartering i lägenhet, på cirka 25 minuters avstånd från kurscentret. Här har du eget rum och delar badrum, kök, tvättstuga och vardagsrum med de andra hyresgästerna. Att bo i delad lägenhet är ett mycket bra tillfälle att träffa andra utländska studenter, testa nya maltesiska recept med dem och uppleva den fantastiska språkresan till Medelhavets hjärta tillsammans med dem.

MILJÖSKATT: Denna skatt måste debiteras av ägarna till alla boenden på plats. Vänligen kontakta oss om du önskar mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)