esl-english-malta-valletta-easysl-hero_0.jpg

EasySL

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

EasySL

Du kommer att studera engelska mitt i hjärtat av Vallettas historiska stadskärna. Det välutrustade kurscentret har 15 klassrum med interaktiva tavlor och ett resurscenter med datorer, ett bibliotek och gratis Wi-Fi. Efter lektionerna eller under rasterna kan du utnyttja den bekväma studentloungen på översta våningen och den härliga takterrassen med sin utsikt över Grand Harbour för att koppla av. På fem minuters promenad från skolan ligger den viktigaste busshållplatsen varifrån du lätt når öns många sevärdheter för att upptäcka dess skatter. OBS : under högsäsong kan vissa lektioner hållas i en annan, liknande, byggnad som ligger två minuter till fots från kurscentrets huvudbyggnad.

Pluspunkter

 
EasySL
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge
  • En drömplats om du vill kombinera avkoppling med språkstudier
  • Soligt klimat nästan hela året

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Du får möjlighet att ta del av det dagliga livet i en maltesisk familj. Det är en perfekt möjlighet att insupa kulturen på ön och praktisera sin engelska, utanför lektionstid, i en välkomnande och varm miljö. På cirka 30 minuters avstånd från skolan bor du i ditt egna rum med skrivbord för dina studier och äter frukost och middag tillsammans med värdfamiljen under veckans alla dagar.

Delad lägenhet

esl-shared-appartment-accommodation

Vår partnerskola föreslår även inkvartering i lägenhet, på cirka 25 minuters avstånd från kurscentret. Här har du eget rum och delar badrum, kök, tvättstuga och vardagsrum med de andra hyresgästerna. Att bo i delad lägenhet är ett mycket bra tillfälle att träffa andra utländska studenter, testa nya maltesiska recept med dem och uppleva den fantastiska språkresan till Medelhavets hjärta tillsammans med dem.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Valletta language stay 2
Andra skolor i området
Valletta
ESL English Malta Sliema EC language centre
St. Julian's
EC
 
esl business courses bels
St. Paul’s Bay
BELS
 
esl english malta sliema iels an lal language centre hero 0
Sliema
IELS Malta