ESL Language Mandarin China Shanghai LTL Mandarin House hero

LTL Mandarin School

LTL Mandarin School

LTL:s campus är centralt beläget i hjärtat av Shanghai, med goda kommunikationer och flera barer och restauranger. Skolan ligger i en snygg, modernt inredd byggnad med hissar och åtta klassrum. Studenterna placeras i grupper om sex, i rum utrustade med traditionella whiteboards och Wi-Fi. Du kan umgås mellan lektionerna med dina nya internationella vänner i loungen, komplett med ett litet kök och gratis kaffe / te. Efter lektionerna organiserar skolan två sociala aktiviteter per vecka, inklusive turer, kulturella workshops och gemensamma middagar på lokala restauranger.

Pluspunkter

 
LTL Mandarin School
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge i hjärtat av livliga Shanghai
  • En mycket bra nationalitetsmix och en stark tonvikt på ekologisk språkutbildning utanför klassrummet
  • Två veckovisa sociala aktiviteter, inklusive kulturella workshops, gemensamma middagar och utflykter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      USA
      Tyskland
      Italien
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation chinese

För studenter som söker total fördjupning i kinesisk kultur och språk, är boende i värdfamilj det perfekta valet. Du placeras med en värdfamilj, högst 60 minuter från skolan, i ett enkelrum med tillgång till Wi-Fi och ett eget eller delat badrum. du får tillfälle att prova traditionellt kinesiskt kök i en naturlig miljö, eftersom du kommer att få en daglig frukost och middag av din värdfamilj. Du får sängkläder på plats, som du kan tvätta gratis hos värdfamiljen och du tar med dig egna handdukar. Sammantaget är det här alternativet perfekt för studenter som vill ha språkövning dygnet runt under sin vistelse i Peking.

Delad lägenhet

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Du som vill få en stark känsla av fördjupning samtidigt som du behåller ditt oberoende kommer att hitta en god blandning av både i en gemensam lägenhet. Du erbjuds ett enkelrum i en lägenhet som delas med kinesiska studenter för att ge total språklig fördjupning, cirka 45 minuter från skolan. Sängkläder tillhandahålls som du kan tvätta gratis i lägenheten. Du måste ta med egna handdukar. Rummen har skrivbord, stol och TV. Medan du svarar för städningen av ditt rum, kommer gemensamma områden att städas av personal varje vecka. Sammanfattningsvis är det här alternativet perfekt för dig som letar efter en autentisk kinesisk studentlivsupplevelse.

Studiolägenhet

ESL apartment studio accommodation

Studenter som vill leva fullständigt oberoende under sin tid i Shanghai kommer att kunna göra det i en studiolägenhet, bara 30 minuter från skolan. Lägenheterna har ett badrum, kök och dubbelsäng. Varje lägenhet har tvättmöjligheter och en veckovis städservice av allmänna utrymmen. Du ansvarar själv för städningen av dina personliga utrymmen. Sängkläder tillhandahålls, men du måste ta med dina egna handdukar. Sammanfattningsvis är det här alternativet perfekt för studenter som vill utforska den sjudande metropolen  Shanghai med utgångspunkt från sin egna lägenhet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.