Expanish

Vår partnerskola har ett idylliskt läge i Malagas livliga historiska centrum, fullt av restauranger och kaféer och bara 15 minuter från stranden. Campus ligger i en rullstolsanpassad historisk hörnfastighet med utsikt över det stora torget. Det är utrustat med AC & värme, en bekväm studentlounge, ett litet pentry där studenterna kan förbereda mellanmål och kalla drycker från skolan och sex ljusa klassrum. Varje klassrum är utrustat med en traditionell whiteboard och används för att undervisa små klasser på tre till tio deltagare. Wi-Fi är tillgängligt i hela skolan, och studenterna har tillgång till datorer och surfplattor med internetåtkomst.
 

Pluspunkter

 
Expanish
1 / 10

Pluspunkter

  • Underbart läge i hjärtat av historiska Málaga, bara 15 minuter från stranden
  • Engagerande och roligt aktivitetsprogram varje vecka där studenterna får öva sin spanska och träffa nya vänner
  • Bred nationalitetsmix, som skapar en vänlig multikulturell miljö

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
Study Travel Magazine Star Awards
esl stm star awards accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Australien
      Belgien
      Brasilien
      Kanada
      Danmark
      Frankrike
      Tyskland
      Italien
      Irland
      Sverige
      Schweiz
      Nederländerna
      England
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj är det perfekta alternativet för språklig fördjupning dygnet runt. Värdfamiljerna bor inom högst 35 minuters pendling från skolan.

Du kan välja att bo i eget eller i tvåbäddsrum hos familjer som tillgodoser speciella dieter, allergier och icke-rökande preferenser. Värdfamiljerna tar emot högst fyra studenter. Halvpension består av frukost och middag som serveras varje dag. Sängkläder och handdukar ingår. Boendet är utrustat med Wi-Fi, och du har tillgång till tvättmaskin men torktumlare garanteras inte. Du ansvarar för din egen tvätt.

Delad lägenhet (åldersgrupp 18 - 39 år)

ESL Languages shared apartment Expanish Málaga

Detta boende erbjuder lägenheter som delas mellan två och tio personer, med möjlighet till ett enkel- eller tvåbäddsrum, bara en sju minuters promenad från skolan. Både delat badrum och privat badrum  finns tillgängliga. Sängkläder tillhandahålls, men du måste ta med dina egna handdukar. Rummen är möblerade med säng, nattduksbord, garderob, A/C,  skrivbord och stol. Wi-Fi finns i hela lägenheten och det finns ett gemensamt kök utrustat för gästernas matlagning. Tvättmöjligheter finns tillgängliga i den gemensamma delen, med en tvättmaskin, men ingen torktumlare. Det finns en städtjänst varje vecka för både gemensamma ytor och rum. Efter en lång studiedag kan studenterna koppla av på soffan framför TV:n i det gemensamma allrummet.

Residens Resa Centro (från 18 år)

ESL Languages RESA centro residence Expanish Málaga

Detta boende erbjuder ett centralt, bekvämt hem för studenter att umgås, koppla av och använda som bas för att utforska Málaga, allt bara en tio minuters promenad från skolan. Du erbjuds ett enkelrum med eget badrum utrustat med stora enkelsängar, ett skrivbord, en garderob, ett litet kylskåp och A/C. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och det finns gratis Wi-Fi i bostaden. Du har självhushåll i det gemensamma köket, som är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Dock måste köksredskap, porslin och bestick medföras eller köpas på residenset. Tvättmaskiner är tillgängliga mot en extra kostnad och veckovis städning av rummen tillhandahålls, samt daglig städning av de gemensamma delarna. Residenset har också ett studierum, TV/spelrum och terrass/solarium som studenterna kan njuta av under sin fritid.

Studiolägenhet (från 18 år)

ESL Languages studio apartment Expanish Málaga

Det här alternativet är perfekt för dig som vill spendera din tid i Málaga självständigt och privat, bara en sju minuters promenad från skolan. Studiolägenheterna är utrustade med ett privat badrum, fullt utrustat kök, en enkelsäng, AC & värmeenhet, TV och balkong. Sängkläder tillhandahålls, men handdukar måste du själv ta med dig. Lägenheterna har en tvättmaskin som du får använda gratis. Städservicen inkluderar byte av sängkläder och städning varje vecka. Du lagar dina egna måltider i lägenhetens kök. Fastigheten har inga gemensamma sällskapsytor.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.