esl spanish peru cusco don quijote maximo nivel hero.jpg

Don Quijote (Maximo Nivel)

Don Quijote (Maximo Nivel)

Skolan ligger mitt i centrum av staden, i en vacker byggnad, bara tre kvarter från Plaza de Armas. Kurscentret är ljust och modernt med 20 klassrum och ett datorlabb som hjälp för dina studier. Det finns också några mindre rum för privatlektioner. För att koppla av efter lektionerna kan du träffa dina nya internationella vänner på kaféet med gratis kaffe och te, eller i det stora allrummet. Utöver detta har skolan ett stort program för engelska för peruaner, så det blir lätt för dig att skaffa vänner från platsen!

Pluspunkter

 
Don Quijote (Maximo Nivel)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      USA
      Nederländerna
      Japan
      Storbritannien
      Kanada
      Tyskland
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo i en värdfamilj utgör ett unikt tillfälle att få ut mesta möjliga av din språkresa. Du kommer att fördjupa dig i den peruanska kulturen och det spanska språket och på så sätt förfina dina språkfärdigheter. Du bor antingen i eget rum eller i en sovsal med upp till fem personer och har halvpension inkluderad. Alla värdfamiljer bor inom ett promenadavstånd på 10 – 20 minuter från skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Cusco language stay hero
Andra skolor i området
Cusco