ESL Languages French Langue Onze Toulouse

Langue Onze - KLF

Langue Onze - KLF

Langue Onze grundades 1991 och ligger mitt i hjärtat av Toulouse, i den historiska stadskärnan, fem minuters promenad från Place du Capitole och två minuter från tunnelbanan och busshållplatsen. Klasserna äger rum i tio ljusa, luftkonditionerade klassrum, på första och tredje våningen i en charmig byggnad med en innergård. Det flerspråkiga administrativa välkomnar varmt alla studenter. Faciliteterna inkluderar en studentlounge, läsrum och datorlabb med gratis internet. Skolan är internationellt erkänd för sin undervisningskvalitet och har skickliga, entusiastiska och dynamiska lärare. Ett månatligt program med kulturella, sociala och sportaktiviteter låter studenterna upptäcka den vackra staden Toulouse och dess region, samtidigt som de får njuta av en unik interkulturell upplevelse!

Pluspunkter

 
Langue Onze - KLF
1 / 10

Pluspunkter

  • Universitetsstad med konst, industri och ett bländande kulturarv
  • Kurscenter som är erkänt över hela världen för kvaliteten på sin undervisning (Label Qualité FLE oavbruten sedan 2009)
  • Vänlig atmosfär
  • Rikligt och varierat aktivitetsprogram
  • Officiellt examensscenter för DELF B2/ DALF C1/ TCF

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Tyskland
      Storbritannien
      Asien
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (Delad lägenhet/Guest House)

Berlin Alpadia Accommodation

Öva dina franska språkkunskaper och lär dig om den lokala kulturen medan du bor i ett enkelrum i en delad lägenhet eller i ett hus. Du kommer att bo hos en lokal familj och eventuellt med andra franska och/eller internationella studenter. Tre alternativ finns tillgängliga: självhushåll (tillgång till köket), endast frukost, samt halvpension (frukost + middag). Du delar gemensamma utrymmen med din värdfamilj eller lägenhetskamrater. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Studenter som reser tillsammans kan begära att få dela ett dubbelrum/tvåbäddsrum. En gång i veckan sker städning och sängkläder/handdukar byts. Du kommer att bo 15 minuter från skolbyggnaden med kollektivtrafik.

Studio (från 18 år)

esl residential accomodation riverside house

Ensam, eller med en person du väljer, kan du bo i en möblerad studio på 15 minuters avstånd från kurscentret med kollektivtrafik. Studion har privat badrum och kokvrå. Den städas en gång i veckan då även sängkläder och handdukar byts. Detta boendealternativ ger dig stort oberoende.

OBS: Enveckasbokningar kan inte göras för sommaren.

Hotell (från 18 år)

ESL-hotel-accommodation-1

Beroende på din budget och dina krav, föreslår kurscentret ett urval hotell eller residens i närheten av skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.