France Langue

Vår partnerskola ligger i hjärtat av den historiska valfångststaden Biarritz. Den är bara fem minuters promenad från flera marknader och restauranger, samtidigt som den vetter direkt mot den världsberömda stranden. Själva campus återfinns i en renoverad traditionell fiskebyggnad så att studenterna kan uppleva och lära känna historien om sin vackra värdstad. Skolan har fyra rymliga klassrum med Wi-Fi, en whiteboard och inte fler än 12 studenter per klass. Du kan förvänta dig att möta både andra internationella studenter och lokala hantverkare, vilka ofta visar upp sina alster på campus. Studenterna kan umgås i den gemensamma loungen och prova på fransk matlagning i det gemensamma köket.

Pluspunkter

 
France Langue
1 / 10

Pluspunkter

  • Magnifikt område i närheten av den spanska gränsen
  • Franskkurser + sport
  • Mycket bra program för fritidsaktiviteter
  • Examenscenter för DELF- och DALF-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Spanien
      Storbritannien
      Sverige
      Tyskland
      Ryssland
      Italien
      Australien
      Norge
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Familjerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och bor på cirka 25 minuters avstånd från kurscentret med allmänna kommunikationer. Studenterna välkomnas i eget rum eller tvåbäddsrum med halvpension under veckan och helpension under helgen. Detta boendealternativ är det perfekta sättet att lära känna den franska gästfriheten, bekanta sig med kulturen och praktisera språket i en autentisk miljö.

Vi rekommenderar att du kommer till din värdfamilj efter klockan 18:00 på söndagen. För ankomst innan klockan 18:00 måste du informera din värdfamilj minst en vecka i förväg. Vid ankomst före 14:00 debiteras en avgift för tidig ankomst.

Privata studior (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Upplev Biarritz och dess unika vibbar som en riktig lokalinvånare! Detta boende är perfekt för dem som söker oberoende och en hälsosam dos integritet under sin vistelse.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.