ESL ILSC education group Montreal

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Belägen i centrala Montreal, omgiven av kaféer och restauranger, erbjuder språkskolan 26 klassrum. I syfte att snabba upp inlärningsprocessen och erbjuda bästa möjliga miljö, är varje klassrum utrustat med avancerade whiteboards och projektorer och varje studiegrupp är maximerad till 15 - 16 personer. Wi-Fi är gratis och tillgängligt i hela skolan. Här finns även två bekväma lounger och två kompletta kök med espressomaskin, där studenterna kan umgås mellan lektionerna, äta lunch tillsammans och praktisera sina nyvunna språkkunskaper!

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Colombia
      Brasilien
      Japan
      Sydkorea
      Tyskland
      Taiwan
      Schweiz
      Turkiet
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

I Kanada är värdfamiljerna berömda för sitt varma välkomnande och sin vilja att få sina gäster att känna sig som hemma. Familjerna bor i stadens förorter, vilket garanterar en viss livskvalitet, men som också då kräver att åka med kollektivtrafik för att komma till skolan. Studenterna bor i egna rum och får halvpension eller helpension. Denna boendeform är idealisk för den som vill fördjupa sig i den kanadensiska kulturen och öva sin franska i olika vardagssituationer. Du får också tillfälle att skaffa vänner för livet i Kanada. För större flexibilitet har du även möjlighet att boka detta boende utan måltider. Du får då disponera familjens kök.

Harrington Housing Dorchester (från 18 år)

ESL residential accommodation 3

Detta residens kombinerar ett bekvämt, socialt boende med massor av bekvämligheter, alla bara några minuter från skolan. Studenterna placeras i hus med 4-6 enkelrum, som också inkluderar ett delat kök, lounge och ett delat badrum. Varje rum är utrustat med ett studiebord, en dubbelsäng, en garderob och luftkonditionering/uppvärmning. Wi-Fi är tillgängligt i hela byggnaden. Det finns en betaltvättstuga och en månatlig städtjänst tillhandahålls. Inga måltider ingår, men köket är utrustat för matlagning. De gemensamma ytorna inkluderar ett gym, pool, studierum, biografrum, lounge/bibliotek, spelrum och yogasal.

Residens La Marq (från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Detta residens är bekvämt beläget bara en tre minuters promenad från campus, med lätt tillgång till köpcentra och restauranger i centrum. Varje lägenhet har mellan fyra till sex enkelrum, med ett delat kök, två delade badrum och en lounge. Sängkläder och handdukar ingår i rummet, som är möblerat med ett studiebord, dubbelsäng, garderob och luftkonditionering. Wi-Fi är tillgängligt och tvättservice kan fås mot en avgift. Månatliga städtjänster tillhandahålls. Inga måltider ingår, men det fullt utrustade köket är tillgängligt för användning. Gemensamma ytor inkluderar ett gym, biografrum, studierum och lounge.

Residens, lägenheter, hotell

esl language french inlingua larochelle accomotation

Det finns även möjlighet till andra boendealternativ på residens, i lägenheter eller på hotell.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)