ESL ILSC education group Montreal

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Belägen i centrala Montreal, omgiven av kaféer och restauranger, erbjuder språkskolan 26 klassrum. I syfte att snabba upp inlärningsprocessen och erbjuda bästa möjliga miljö, är varje klassrum utrustat med avancerade whiteboards och projektorer och varje studiegrupp är maximerad till 15 - 16 personer. Wi-Fi är gratis och tillgängligt i hela skolan. Här finns även två bekväma lounger och två kompletta kök med espressomaskin, där studenterna kan umgås mellan lektionerna, äta lunch tillsammans och praktisera sina nyvunna språkkunskaper!

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Colombia
      Brasilien
      Japan
      Sydkorea
      Tyskland
      Taiwan
      Schweiz
      Turkiet
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

I Kanada är värdfamiljerna berömda för sitt varma välkomnande och sin vilja att få sina gäster att känna sig som hemma. Familjerna bor i stadens förorter, vilket garanterar en viss livskvalitet, men som också då kräver att åka med kollektivtrafik för att komma till skolan. Studenterna bor i egna rum och får halvpension eller helpension. Denna boendeform är idealisk för den som vill fördjupa sig i den kanadensiska kulturen och öva sin franska i olika vardagssituationer. Du får också tillfälle att skaffa vänner för livet i Kanada. För större flexibilitet har du även möjlighet att boka detta boende utan måltider. Du får då disponera familjens kök.

Residens La Marq (från 18 år)

ESL Languages La Marq residence ILSC Montreal

Detta residens är bekvämt beläget bara en tre minuters promenad från campus, med lätt tillgång till köpcentra och restauranger i centrum. Varje lägenhet har mellan fyra till sex enkelrum, med ett delat kök, två delade badrum och en lounge. Sängkläder och handdukar ingår i rummet, som är möblerat med ett studiebord, dubbelsäng, garderob och luftkonditionering. Wi-Fi är tillgängligt och tvättservice kan fås mot en avgift. Månatliga städtjänster tillhandahålls. Inga måltider ingår, men det fullt utrustade köket är tillgängligt för användning. Gemensamma ytor inkluderar ett gym, biografrum, studierum och lounge.

Residens, lägenheter, hotell

esl language french inlingua larochelle accomotation

Det finns även möjlighet till andra boendealternativ på residens, i lägenheter eller på hotell.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.